Jabra Evolve 80 UC (USB-C) -vastamelukuulokkeet
Jabra Evolve 80 UC (USB-C) -vastamelukuulokkeet
Jabra Evolve 80 UC (USB-C) -vastamelukuulokkeet
Jabra Evolve 80 UC (USB-C) -vastamelukuulokkeet

Jabra Evolve 80 UC -vastamelukuulokkeet

Täydellisen työrauhan ja keskittymisen avokonttorin kaltaiseen, äänekkääseen työympäristöön tuovat vastamelukuulokkeet, joiden avulla neuvottelupuhelut tai musiikista nauttiminen sujuvat ilman häiriöitä. Unified Communications -sertifioitu malli on saatavilla joko USB-A- tai USB-C-liitännällä varustettuna.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut258,00 €

Jabra Evolve 80 UC -vastamelukuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Täydellisen keskittymisen mahdollistava aktiivinen melunvaimennus
  • Ulkopuolelle näkyvä merkkivalo ollessasi varattu
  • Yhdistä USB:lla tai 3,5 mm:n kuulokeliittimellä

Jabra Evolve 80 UC -vastamelukuulokkeet ovat saatavilla vaihtoehtoisesti joko USB-A-, tai USB-C-liitännällä. Tilaa omaan käyttöösi parhaiten soveltuva versio ”Valitse malli” -kohdan pudotusvalikosta!

Jabran valmistamat korkeatasoiset vastamelukuulokkeet ovat suunniteltu takaamaan täydellinen työrauha ja keskittyminen avokonttorin kaltaisissa, äänekkäissä sekä häiriöille alttiissa ympäristöissä. Napinpainalluksella käynnistyvä aktiivinen melunvaimennustoiminto poistaa tehokkaasti päiväjärjestyksestä matalat äänet, kun taas erityissuunnitellut, korvan peittävät kuulokkeet pitävät puheensorinan kaltaiset korkeammat äänet loitolla.

Työrauhan parantamiseksi kuulokkeissa syttyy puhelujen ajaksi punainen merkkivalo, joka kertoo näppärästi kollegoillesi että olet varattu. Valo on mahdollista asettaa päälle myös silloinkin, kun et vain halua tulla häirityksi. Miellyttävän tuntuiset kuulokkeet ovat heti käyttövalmiit ja liitettävissä työasemaan joko USB:lla tai 3,5 mm:n kuulokeliittimellä, tai mihin tahansa älylaitteeseen 3,5 mm:n kuulokeliittimellä.

Jabra Evolve 80 UC -malli soveltuu käytettäväksi kaikkien yleisten neuvotteluohjelmistojen kanssa. Mikäli käytössäsi on Microsoft Skype for Business (Lync), valitse Jabra Evolve 80 MS -malli.

Tekniset tiedot

Ääni

Laajakaistaääni, musiikkitilassa HiFi-ääni

Akku

Sisäänrakennettu akku, latausaika korkeintaan 120 minuuttia

Liitettävyys

USB-A (2.0/3.0) ja 3,5 mm audioliitäntä, tai USB-C ja 3,5 mm audioliitäntä

Paino

0,646 kg

Pakkauksen sisältö

Jabra Evolve 80 -kuulokkeet, pika-aloitusopas, turvallisuustiedote, takuutiedote, USB-ohjain

Takuu

2 vuotta

Tuotekoodi

7899-829-209 (USB-A)

7899-829-289 (USB-C)