IT-infran hallinta ja käyttöpalvelutIT-infran hallinta ja käyttöpalvelut
Elisa IT-infran ja käyttöpalveluiden kumppanina

Palvelinkapasiteettia ja IT-osaamista liiketoimintasi ehdoilla

Meiltä saat sopivaa kapasiteettia joka tarpeeseen. Kotimaista, joustavaa, turvallista, globaalia, yksityistä, julkista ja hybridiä. You name it. Hallinnoimalla ja valvomalla yrityksenne it-infraa varmistamme että se on ajantasainen ja toimiva joka tilanteessa. Myös kehittäjien tarpeet on huomioitu – muun muassa DevOps ja Openshift.

Kokonaisulkoistuksella saat irti täyden hyödyn myös ratkaisuosaamisestamme. Autamme kehittämään it-infraasi fiksusti, luotettavasti ja joustavasti. Meiltä saat kaiken yhteyksistä asiantuntijoihin ja kapasiteetista tukipalveluihin.

PILVESTÄ TUOTETTU KAPASITEETTIMME:

1. On joustavaa ja turvallista

2. Ei sido pääomaa laitteisiin tai ylimääräisiin lisensseihin

3. On helppoa käyttää ilman omaa IT-osaamista

Pyydä tarjous

Aina oikeanlainen kapasiteettiratkaisu

Aina oikeanlainen kapasiteettiratkaisu

Yksityinen, julkinen vai hybridipilvi? Kotimaisen ja globaalin julkisen pilvikapasiteetin joustava käyttö osana palvelininfrastruktuuria on fiksu tapa huolehtia, että käytössä on aina sopivin ratkaisu niin liiketoimintakriittisille sovelluksille, perussovelluksille, yrityksesi kehittyville digipalveluille kuin väliaikaisille tarpeillekin. Elisan kotimaista konesalikapasiteettia voidaan täydentää Microsoft Azure -pilvipalveluilla.

Jos yritykselläsi on oma konesali, voimme siirtää laitteesi Elisan hallintaan ja valvontaan huippuluokan konesaleihimme. Näin it-laitteet voidaan käyttää kustannustehokkaasti elinkaarensa päähän ilman tilojen aiheuttamia kustannuksia. Autamme myös siirtymisessä täysin pilveistettyjen ratkaisujen käyttöön.

Varmistamme kaikissa ratkaisumalleissa yhtenäisen palvelutason, läpinäkyvän asiakasnäkymän ja hallitun kokonaisuuden, jossa sinun ei tarvitse kantaa huolta sen toimivuudesta. Tietoliikenne ja yhteydet julkiseen pilveen on taattu – kaikissa olosuhteissa.

Lisäinfoa pilvipalveluista

Kokonaisulkoistuksella saat parhaan hyödyn osaamisestamme

Kokonaisulkoistuksella saat parhaan hyödyn osaamisestamme

Asiantuntijamme huolehtivat että yritykselläsi on parhaat ja tarkoitukseen sopivimmat infra- ja kapasiteettipalvelut, sekä niiden käyttöä ja hallintaa helpottavat palvelut. Joustavat hallinta- ja valvontapalvelumme kattavat koko palvelininfrasi riippumatta onko ne sijoitettu omaan konesaliin, tarjoamaamme kapasiteettiin tai julkiseen pilveen.

Käyttöpalveluasiantuntijamme varmistavat ympäristösi jatkuvan ajantasaisuuden ja tietoturvallisuuden reagoimalla nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin. Voit vapauttaa resurssejasi liiketoiminnan ja asiakkaiden arvon kehittämiseen.

Ulkoistamalla Elisalle työasema-, konesali-, käyttö- ja tukipalvelut saat parhaat hyödyt irti ratkaisuosaamisestamme. Voit luottaa IT-palveluidenne olevan aina sinun ja asiakkaittesi käytettävissä. IT-kustannuksetkin pysyvät paremmin kurissa.

PaaS-alusta ohjelmistokehittäjien tarpeisiin

PaaS-alusta ohjelmistokehittäjien tarpeisiin

Ohjelmistotuotantosi tehostuu, teet enemmän julkaisuja ja tuotat asiakkaillesi arvoa entistä nopeammin. Kehittäjien koodi ohjaa kapasiteettipalvelua, verkotusta ja rautaa APIen kautta. Koodi voidaan julkaista suoraan kapasiteettialustalle sovelluskehitysprosessin työkaluilla.

Myös valmiit open source-kirjastot ovat käytettävissä. Kehittäjien palvelualusta on toteutettu tunnetuilla konttiteknologioilla vastaten modernin ohjelmistokehityksen tarpeisiin. Alusta tarjoaa edellytykset siirtymiseen virtuaalipalvelimista ohjelmistokontteihin.

Tietoliikenteen ja IT:n saumattomuus tuo helppoutta ja tietoturvaa

Tietoliikenteen ja IT:n saumattomuus tuo helppoutta ja tietoturvaa

Tietoturva on tärkeä, pinnalla pysyvä teema hyökkäysten yleistyessä ja vakavoituessa kaiken aikaa. Yrityksesi on voitava luottaa, että voimakkaatkin hyökkäykset pystytään torjumaan luotettavasti. Tämän takia myös tietoturvaa kannattaa hallita kokonaisuutena. Operaattoritason näkymä verkkoon auttaa torjumaan monia uhkia poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa.

Tietoliikenne ja IT ovat osa samaa palveluketjua, jolla yhdistetään loppukäyttäjäsi ja asiakkaasi yrityksesi palveluihin. Tänä päivänä näiden saumaton yhdistäminen avaa mahdollisuuksia ainutlaatuisille kilpailueduille, kun palvelut ovat laadukkaasti käytettävissä missä vain ja kaikista päätelaitteista.

Tutustu tietoturvaratkaisuihin

Elisa on ketterä ja kustannustehokas kumppani

Elisa on ketterä ja kustannustehokas kumppani

Elisalla on pitkä kokemus ja vahva asema muun muassa Microsoftin yhteistyökumppanina. Siksi pystymme tarjoamaan ensiluokkaisen tuen, kilpailukykyiset hinnat ja joustavat palvelut jo 160 000 pilvipalveluasiakkaalle.

Panostamme voimakkaasti suomalaisiin yritysasiakkaisiin ja saat meiltä asiantuntijat, asiakaspalvelun ja sopimusneuvottelut suomen kielellä. Olemme asiantunteva, vakavarainen ja luotettava kriittisten IT-järjestelmien toimittaja.

Tutustu IT-asiantuntijapalveluihimme.

Kerromme mielellämme henkilökohtaisesti lisää aikaasi ja rahaasi säästävistä palveluistamme

Jätä yhteystietosi