Microsoft Azure julkipilven alustaMicrosoft Azure julkipilven alusta
Microsoft Azure

Microsoft Azure - Joustava moderni julkipilvi

Microsoft Azure on joustava ja moderni julkisen pilven alusta, joka tarjoaa monipuolisia ja kustannustehokkaita palveluita nykyisten palvelinympäristöjen laajentamiseen tai korvaamiseen. 

Se sisältää monipuolisesti palveluita kuten virtuaalikoneita, analytiikkaa, tallennustilaa, verkkoratkaisuja ja paljon muuta. 

Yksi Microsoft Azuren suurimmista eduista verrattuna perinteisiin on-premise -ympäristöihin on sen potentiaali julkisena pilvipalveluna tuottaa merkittäviä säästöjä. 

Azure ei vaadi suuria etukäteisinvestointeja, sillä sen kustannukset perustuvat todelliseen käyttöön ja  skaalautuvat tarpeen mukaan. Et siis maksa käyttämättömästä kapasiteetista. 

Azure tarjoaa korkeatasoisen tietoturvan mahdollistaen nopean sovelluskehityksen ja -julkaisun. Sillä voidaan tuottaa optimoidut ja turvalliset palvelut kaiken kokoisille yrityksille. 

Elisa, Microsoftin virallinen yhteistyökumppani, tarjoaa asiantuntemusta Azuren käyttöönottoon, kehitykseen ja optimointiin. 

Kokeneiden asiantuntijoidemme avulla autamme hyödyntämään Azuren tarjoamat mahdollisuudet parhaalla mahdollisella tavalla.

Harkitsetko pilvisiirtymää tai tarvitsetko asiantuntevaa Azure-kumppania?

 Asiantuntijamme on pian apunasi!

Ota yhteyttä

Voit myös soittaa meille numeroon 0800 04411 (Ma-Pe klo 8-16). Puhelu on maksuton.

Elisa on vuoden 2023 Microsoft-kumppani

Microsoft Partner of the Year 2023 image

Palkinto jaetaan vuosittain osoituksena laaja-alaisesta osaamisesta Microsoft-teknologioiden hyödyntämisessä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Azuren monet käyttökohteet

Azuren monet käyttökohteet

Azure sopii monelle eri alalle kuten vähittäiskauppaan, teollisuuteen ja terveydenhuoltoon.

Microsoftin alustalla on korkeat tietoturva- ja laatustandardit, joten palvelu soveltuu hyvin myös julkiselle sektorille.

Azure soveltuu hyvin esimerkiksi näihin käyttötarkoituksiin:

 • Kattavan pilvitallennustilan tarpeisiin
 • Virtuaalikoneet ja virtuaalipalvelimet
 • DevOps ja sovelluskehitys
 • BI ja analytiikka
 • Digitaalinen markkinointi
 • IoT (Internet of Things) -toteutukset
 • AI-ratkaisut
 • Hybridiratkaisut ja integraatiopalvelut muihin teknologioihin

Azurea voi hyödyntää myös muun muassa SD WAN -yritysverkossa.

Syitä valita Microsoft Azuren julkipilvi

 • Monipuolinen ja moderni alusta

  Azure kehittyy jatkuvasti tarjoten markkinoiden parasta tietoturvaa, työkaluja ja sovelluksia yrityksen IT-ympäristön kehittämiseen. Azuren tietoturvaominaisuuksia, kuten Defenderiä, kehitetään päivittäin ja siihen julkaistaan jatkuvasti uusia työkaluja sekä sovelluksia.

 • Saumaton yhteensopivuus IT-ympäristöösi

  Azure linkittyy Microsoftin alustana saumattomasti muihin Microsoftin palveluihin, kuten Microsoft 365 ja Dynamics 365 -palveluihin. Azuren avointen rajapintojen ja hybridimahdollisuuksien avulla Azuresta saadaan osa yrityksen IT-ympäristöä, joko korvaamalla nykyisiä ratkaisuita tai täydentämällä niitä.

 • Skaalautuva ja kustannustehokas

  Azure skaalautuu tarpeiden mukaan, esimerkiksi kapasiteettia ja laskentatehoa voidaan tuottaa juuri silloin kun sitä tarvitaan kustannustehokkaasti. Elisan asiantuntijat ovat tukenasi joko uuden tai nykyisen ympäristön optimoinnissa.

Elisa on täyden palvelun Azure-kumppanisi

Microsoft Solution Partner

Elisan avulla saat Azuren alustan sujuvasti käyttöön ja pääset hyödyntämään sen kaikkia etuja ja mahdollisuuksia. Microsoft-sertifioiudut asiantuntijamme varmistavat, että Azure tukee liiketoimintaasi ja ICT-ympäristöäsi saumattomasti.

Pidämme huolta, että yrityksesi siirtyy Azureen helposti, turvallisesti ja pääsee käyttämään sen palveluita optimaalisesti. Autamme sinua myös sovelluskehityksessä ja integraatioissa. Lisäksi saat meiltä konsultointia ja koulutuksia tarvittaessa.

Saavutimme taannoin kaikki kuusi Microsoftin ratkaisukumppanititteliä (Solutions Partner Designation). Tämän johdosta Elisalle on myönnetty erityinen Solutions Partner for Microsoft Cloud -tunnustus.

Microsoft-kumppanuutemme numeroina

6 + 5

Kuusi Solutions Partner -nimitystä viidellä eri erikoistumisalueella.

130

Sertifioitua pilviasiantuntijaa palveluksessasi.

Asiakascase: Helen

Toimiva tietotekniikka ja tietoliikenne ovat kriittiset tärkeät tekijät energiayhtiö Helenin liiketoiminnalle.

Asiakascase: Energiayhtiö Helen
“Elisan Azure-arkkitehti ja -asiantuntija ovat olleet meille suureksi avuksi, kun suunnittelemme uusien palveluiden käyttöönottoa, Helenin ICT ympäristöt -yksikön päällikkö Riitta Hyppönen sanoo.”

Lue koko asiakastarina

Usein kysytyt kysymykset

Varmista avullamme yrityksesi modernit pilviratkaisut!

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse 0800 04411 (Ma-Pe klo 8-16). Puhelu on maksuton.

Tutustu myös näihin palveluihimme

 • Julkipilvipalvelut

  Julkisen pilven palvelut

  Julkipilven kapasiteettia voi hyödyntää monipuolisesti eri tarkoituksiin. Voit hallita pilvipalveluita itse tai jättää hallinnan meidän hoidettavaksi.

 • Sovelluspalvelut

  Sovelluspalvelut ja DevOps

  Hyödynnämme Azuren sovelluskehitysalustaa, kun toteutamme sovelluspalveluja ja integraatioratkaisuja asiakkaille.

 • Tekoäly ja data yrityksissä

  Cognitive Services

  Asiantuntijamme tuntevat Azure Cognitive Services -alustan ja autamme asiakkaita tekoälyn, koneoppimisen ja luonnollisen puheen tunnistuksen kanssa.

Lue lisää julkipilvestä