Microsoft Azure julkipilven alustaMicrosoft Azure julkipilven alusta
Microsoft Azure

Microsoft Azure - Joustava ja moderni julkipilvi

Microsoft Azure on laaja, joustava ja moderni julkisen pilven alusta. Sen kautta saataviin palveluihin sisältyy esimerkiksi virtuaalikoneita, analytiikkaa, tallennustilaa, verkkoratkaisuita ja paljon muuta.

Azurella voidaan myös laajentaa tai korvata nykyisiä palvelinympäristöjä.

Azuren kautta saatavista eduista keskeisimpiä ovat tietoturvallisuus, skaalautuvuus ja kustannustehokkuus. Azurella voidaan siten tuottaa optimoidut ja turvalliset palvelut kaiken kokoisille yrityksille.

Elisa on Microsoftin virallinen yhteistyökumppani. Löydät meiltä laajasti asiantuntemusta Azuren käyttöönottoon, kehitykseen, optimointiin ja vaikkapa sovelluskehitykseen.

Harkitsetko pilvisiirtymää tai tarvitsetko asiantuntevaa Azure-kumppania?

Ota meihin yhteyttä - asiantuntijamme on pian apunasi!Voit myös soittaa meille numeroon 0800 04411 (Ma-Pe klo 8-16). Puhelu on maksuton.

Elisa on vuoden 2023 Microsoft-kumppani


Palkinto jaetaan vuosittain osoituksena laaja-alaisesta osaamisesta Microsoft-teknologioiden hyödyntämisessä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.


Microsoft Partner of the Year 2023

Azuren monet käyttökohteet

Azure sopii monelle eri alalle kuten vähittäiskauppaan, teollisuuteen ja terveydenhuoltoon.

Microsoftin alustalla on korkeat tietoturva- ja laatustandardit, joten palvelu soveltuu hyvin myös julkiselle sektorille.

Azure soveltuu hyvin esimerkiksi näihin käyttötarkoituksiin:

  • Kattavan pilvitallennustilan tarpeisiin
  • Virtuaalikoneet ja virtuaalipalvelimet
  • DevOps ja sovelluskehitys
  • BI ja analytiikka
  • Digitaalinen markkinointi
  • IoT (Internet of Things) -toteutukset
  • AI-ratkaisut
  • Hybridiratkaisut ja integraatiopalvelut muihin teknologioihin

Azurea voi hyödyntää myös esimerkiksi SD WAN -yritysverkossa.

Syitä valita Microsoft Azuren julkipilvi

Monipuolinen ja moderni alusta

Azure kehittyy jatkuvasti tarjoten markkinoiden parasta tietoturvaa, työkaluja ja sovelluksia yrityksen IT-ympäristön kehittämiseen. Azuren tietoturvaominaisuuksia, kuten Defenderiä, kehitetään päivittäin ja siihen julkaistaan jatkuvasti uusia työkaluja sekä sovelluksia.

Saumaton yhteensopivuus IT-ympäristöösi

Azure linkittyy Microsoftin alustana saumattomasti muihin Microsoftin palveluihin, kuten Microsoft 365 ja Dynamics 365 -palveluihin. Azuren avointen rajapintojen ja hybridimahdollisuuksien avulla Azuresta saadaan osa yrityksen IT-ympäristöä, joko korvaamalla nykyisiä ratkaisuita tai täydentämällä niitä.

Skaalautuva ja kustannustehokas

Azure skaalautuu tarpeiden mukaan, esimerkiksi kapasiteettia ja laskentatehoa voidaan tuottaa juuri silloin kun sitä tarvitaan kustannustehokkaasti. Elisan asiantuntijat ovat tukenasi joko uuden tai nykyisen ympäristön optimoinnissa.

Varmista avullamme yrityksesi modernit pilviratkaisut!


Jätä yhteydenottopyyntö


Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse 0800 04411 (Ma-Pe klo 8-16). Puhelu on maksuton.

Elisa on täyden palvelun Azure-kumppanisi

Microsoft Solution Partner

Microsoft-kumppanuutemme numeroina

6+5

Kuusi Solutions Partner -nimitystä viidellä eri erikoistumisalueella.

130

Sertifioitua pilviasiantuntijaa palveluksessasi.

Asiakascase: Helen

Toimiva tietotekniikka ja tietoliikenne ovat kriittiset tärkeät tekijät energiayhtiö Helenin liiketoiminnalle.

Elisan Azure-arkkitehti ja -asiantuntija ovat olleet meille suureksi avuksi, kun suunnittelemme uusien palveluiden käyttöönottoa, Helenin ICT ympäristöt -yksikön päällikkö Riitta Hyppönen sanoo.


Lue koko asiakastarina

Tilaa IT-ympäristön maksuton kartoitus


Onko yrityksesi IT-ympäristön tietoturva ajan tasalla? Päivitämme yrityksesi IT-ympäristön vastaamaan tämän päivän vaatimuksia, tehden siitä entistä modernimman, turvallisemman ja kustannustehokkaamman.

Kartoituksessa käydään läpi muun muassa nykytilanne sisältäen esimerksi käyttäjien määrän ja laitteiston sekä tietoturvan. Tunnistamme mahdolliset kipukohdat ja annamme ratkaisuehdotukset.


Tilaa kartoitus

Tutustu eri palveluihimme

Julkipilvipalvelut

Julkisen pilven palvelut

Julkipilven kapasiteettia voi hyödyntää monipuolisesti eri tarkoituksiin. Voit hallita pilvipalveluita itse tai jättää hallinnan meidän hoidettavaksi.

Sovelluspalvelut

Sovelluspalvelut ja DevOps

Hyödynnämme Azuren sovelluskehitysalustaa, kun toteutamme sovelluspalveluja ja integraatioratkaisuja asiakkaille.

Tekoäly ja data yrityksissä

Cognitive Services

Asiantuntijamme tuntevat Azure Cognitive Services -alustan ja autamme asiakkaita tekoälyn, koneoppimisen ja luonnollisen puheen tunnistuksen kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Microsoft Azure oikein on?

Microsoft Azure on monipuolinen kokoelma alati kehittyviä kyvykkyyksiä liiketoiminnan kehittämiseen. Azuressa on yli 200 palvelua ja sovellusta liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelut ja sovellukset pyörivät Microsoftin omissa konesaleissa ja ovat siten skaalattavissa globaalisti kaikenlaisiin ja kokoisiin tarpeisiin.

Miksi Azuresta puhutaan niin paljon?

Julkipilven, kuten Azure, merkittävimpinä etuina ovat kustannustehokkuus, tietoturvallisuus ja skaalautuvuus verrattuna perinteisiin fyysisiin ratkaisuihin. Azure on Suomessa käytetyin julkipilvi ja linkittyy erinomaisesti muihin Microsoftin palveluihin, kuten Microsoft 365 -ympäristöön.

Soveltuuko Azure muihin käyttötarkoituksiin?

Kyllä. Azurea voidaan käyttää myös virtuaalipalvelinten alustana (Infrastructure as a Service, IaaS) ja sovellusten kehitysalustana (Platform as a Service, PaaS).

Mitä julkipilveen siirtyminen tarkoittaa käytännössä?

Julkipilveen siirtymisellä tarkoitetaan yleensä palveluiden, tietojen ja kapasiteetin siirtämistä julkipilveen joko nykyisestä fyysisestä ”on-prem” ympäristöstä tai sitten fyysisestä konesalista. Jos haluat lisätietoja siitä, mitä mahdollisuuksia siirtymä voi tuoda juuri sinun yrityksellesi, ota yhteyttä!

Miksi Microsoft Azure Elisalta?

Elisa on Microsoftin vahva ja pitkäaikainen kumppani. Tarjoamme kaiken asiantuntijuutemme yritysasiakkaidemme käyttöön. Elisan asiakkaana saat täyden hyödyn Microsoft-palveluistasi irti. Asiantuntijamme ovat Microsoft-sertifioituja ja olemme ansainneet viisi spesialisaatiota todisteena ammattimaisesta ja pitkäjänteisestä kehitystyöstämme.

Lue lisää Microsoft Azuresta ja julkipilvestä