AZ-304: Microsoft Azure Architect Technologies

Tällä kurssilla käsitellään kattavasti Azuren tärkeimpiä palveluja sovellus- ja järjestelmäarkkitehtien näkökulmasta.

Koulutus on suunnattu kokeneille asiantuntijoille, joiden pitää ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja muun muassa määrittämää infrastruktuuriratkaisuja, implementoida tietoturvaratkaisuja sekä suunnitella sovellusarkkitehtuuria.

Osallistujalla tulee olla jonkin verran osaamista Azuren hallinnasta, sovelluskehityksestä ja/tai DevOpsista.

Kesto: 4 päivää

Ajankohta: Toivo ajankohtaa

Hinta: 3800 €

ilmoittaudu

Koulutuksen tarkemmat tiedot

Yleiskuvaus

This course is for IT Professionals with expertise in designing and implementing solutions running on Microsoft Azure. They should have broad knowledge of IT operations, including networking, virtualization, identity, security, business continuity, disaster recovery, data platform, budgeting, and governance. Azure Solution Architects use the Azure Portal and as they become more adept they use the Command Line Interface. Candidates must have expert-level skills in Azure administration and have experience with Azure development processes and DevOps processes.

Koulutus pidetään suomeksi. Koulutusmateriaaleina käytetään Microsoftin virallisia materiaaleja, jotka toimitetaan osallistujalle sähköisesti. Koulutuksen hintaan sisältyy opetuksen ja kurssimateriaalien lisäksi yksi yritys virallisessa sertifiointitestissä.

Kouluttajat

Markus Lintuala

Senior System Consultant

Pitkä ja laaja käytännön kokemus pilvipalveluista, Microsoft 365 ratkaisuista sekä Microsoftin loppukäyttäjä- ja infraratkaisuista.

 • Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert
 • Microsoft 365 Certified: Enterprise Administration Expert
 • Microsoft Certified Trainer
 • Muut sertifioinnit

Mika Vilpo

Senior System Consultant

Yli kymmenen vuoden kokemus pilvipalveluista ja identiteetinhallinnasta. Vahvaa osaamista Microsoftin tuotteista infranäkökulmasta.

 • Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert
 • MCSE Cloud Platform and Infrastructure
 • Microsoft Certified Trainer

Tutustu myös kouluttajien Blogiin!

Agenda

 • AZ-104: Microsoft Azure Administrator Associate

  Koulutuksessa keskitytään Azuren käyttöönottoon, hallintaan, seurantaan ja vianselvitykseen. Koulutus on suunnattu Azure -ympäristön pääkäyttäjille ja ylläpitäjille. Osallistujilla tulee olla perusosaamista verkoista ja tietoliikenteestä, pilviarkkitehtuurista, virtualisoinnista sekä tallennusratkaisuista.

 • SC-400: Microsoft Information Protection Administrator

  Datan suojaus ja luokittelu ovat aina olleet tärkeitä, mutta tärkeämmäksi se muuttuu koko ajan. Kurssilla tutustutaan Microsoftin tarjoamaan datan luokittelusta sekä sen suojaamisesta. Lähtötasovaatimuksena perustason ymmärrys pilvestä, datan luokittelusta, tietosuojasta sekä sen käsittelystä.

 • Tuotantoverkkojen kyberturvallisuuden perusteet

  Tämä koulutus keskittyy tuotannon tietoturvaan. Koulutusmateriaalit on rakennettu todellisten asiakastilanteiden ja parhaiden käytäntöjen ympärille. Tietoturva kuuluu vahvasti koko organisaatioon, mutta tuotannossa sitä pitää tehdä eri tavalla kuin IT-ympäristöissä.