Lenovo ThinkPad E14 Gen 4
Lenovo ThinkPad E14 Gen 4

Lenovo ThinkPad E14 Gen 4

Lenovo ThinkPad E14 Gen 4 on loistava valinta ammattilaiskäyttöön ja liikkuvaan työntekoon. Tehokkaan kannettavan sulavasta suorituskyvystä vastaa AMD Ryzen 5 5625U -prosessori ja AMD Radeon Graphics -näytönohjain.

Lenovo ThinkPad E14 Gen 4 - Tehokas kannettava tietokone liikkuvaan työhön

Yleinen kuvaus

  • AMD Ryzen 5 5625U -prosessori
  • AMD Radeon Graphics -näytönohjain
  • Monipuoliset liitännät
  • 14 tuuman FULL HD -näyttö

Lenovo ThinkPad E14 Gen 4 -kannettava tietokone tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn, luotettavuuden ja monipuolisuuden liikkuville ammattilaisille. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu kestämään vaativaa työkäyttöä ja tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan työkoneeksi.

Lenovo ThinkPad E14 Gen 4 käyttää tehokasta AMD Ryzen 5 5625U -prosessoria, joka takaa sujuvan ja nopean suorituskyvyn kaikissa tehtävissä. Grafiikoista vastaa huipputasoinen AMD Radeon Graphics -näytönohjain. Riippumatta siitä, tarvitsetko tietokonetta toimistotyöhön, suunnitteluun tai monimutkaisempaan ohjelmointiin, tämä kannettava tietokone vastaa tarpeisiisi.

14 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa terävän ja kirkkaan kuvan. Se on ihanteellinen monia erilaisia tehtäviä varten, ja sen laaja värintoisto tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin työprojekteihin.

ThinkPad-sarjan koneet ovat tunnettuja kestävyydestään, ja E14 Gen 4 ei ole poikkeus. Se kestää tärinää, lämpötilan vaihteluita, kosteutta ja muita haastavia olosuhteita.

Kannettava tietokone tarjoaa monia turvallisuusominaisuuksia, mukaan lukien sormenjälkilukijan, TPM 2.0 -sirun ja Security Chip -sirun. Voit luottaa siihen, että tietosi ja yksityisyytesi ovat hyvin suojattuja.

E14 Gen 4 tarjoaa pitkän akunkeston, mikä mahdollistaa työskentelyn koko päivän ilman huolta akun tyhjenemisestä.

Kannettavassa on monipuoliset liitännät, mukaan lukien USB-C, HDMI ja kuuloke/mikrofoniliitin. Voit liittää siihen helposti erilaisia lisälaitteita ja tarvikkeita.

Lenovo ThinkPad E14 Gen 4 -kannettava tietokone yhdistää tehokkuuden, luotettavuuden ja laadukkaan rakenteen. Se on ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan kumppanin liikkuvaan työhönsä.

Lenovon tietokoneilla on automaattisesti 36 kk:n laajennettu OnSite-takuuhuoltopalvelu, jonka turvin saat vikatilanteessa ammattilaisen suorittamaan huoltotyön paikan päällä omissa toimitiloissasi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

21EB001HMX+3ONSITE

Näyttö

14" 1920 x 1080 / Full HD

Näytönohjain

AMD Radeon Graphics

Prosessori

AMD Ryzen 5 5625U / 2.3 GHz (4.3 GHz) / 16 Mt Välimuisti

Käyttöjärjestelmä

Windows 11 Pro

Liitännät

HDMI

Kuuloke/mikrofoni-yhdistelmäliitin

LAN, USB 2.0

USB 3.2 Gen 1 (Always On)

USB-C 3.2 Gen 1 (supports DisplayPort 1.2 Alt Mode) (Power Delivery 3.0)

Muisti ja tallennus

16 GB DDR4 (1 x 8 GB + 8 GB)

256 GB SSD - TCG Opal Encryption 2, NVMe

Yhteydet

802.11a/b/g/n/ac/ax

Bluetooth 5.1

Gigabit Ethernet

WiFi 6E

Muuta

TrackPoint, UltraNav, Näppäimistön taustavalo, Kiinteä webkamera, Discrete Trusted Platform Module (TPM 2.0) Security Chip, sormenjälkilukija, TCO Certified Notebooks 9, ENERGY STAR-luokitus EPEAT Gold

Mitat ja paino

32.4 cm x 22.07 cm x 1.79 cm

1.64 kg

Akku

57 W·h

Litiumpolymeeri

Akunkesto jopa 21 tuntia

Takuu

36 kk laajennettu On-Site-takuu