Lenovo ThinkPad P1 Gen 4
Lenovo ThinkPad P1 Gen 4

Lenovo ThinkPad P1 Gen 4

Lenovon ThinkPad P1 Gen 4 -tehokannettavan avulla selviät monipuolisista ja vaativista työtehtävistä. Intel Core i7-11850H -suoritin ja Ultra Performance Mode mahdollistavat vaikuttavan tehon käyttöösi, ja kevyen suunnittelun vuoksi voit työskennellä juuri omalla tavallasi. Lisäksi tämä kestävä kone on testattu armeijatason vaatimuksilla.

Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 - Tehokas kannettava sisällöntuotantoon

Yleinen kuvaus

  • Intel Core i7-11800H -suoritin
  • 16 tuuman WQXGA-näyttö
  • Lisätehoa Ultra-Performance Mode -asetuksella
  • Edistyneet tietoturvaominaisuudet
  • Armeijatason kestävyysluokitus

Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 on sisällöntuottajan unelmakone. Järisyttävän tehokkaalla Intel Core i7 -prosessorilla varustettu kone takaa korkealaatuista tehoa huippuluokan työasemille ja sopii monipuolisiin tehtäviin kuten graafiseen suunnitteluun ja ohjelmointiin. Ultra-Performance Mode -asetuksen avulla nostat kannettavan tehoa astetta korkeammalle ja voit valjastaa koneen koko potentiaalin käyttöösi. Korkealaatuisella 1080p Full HD -kameralla osallistut ensiluokkaisesti verkkopalavereihin ja Wi-FI 6E -tuella varmista täydellisen yhteyden toimivuuden. Monipuolisilla liitännöillä voit luoda juuri omanlaisesi työpisteen ja maksimoida tuottavuutesi.

16 tuuman WQXGA äärimmäisen tarkka näyttö tuo eteesi eloisan värimaailman sisäänrakennetulla värikalibroinnilla ja Dolby Vision HDR -kuvaformaatilla. Sinisen valon suodattava tekniikka parantaa turvallisuutta ja hyvinvointia monitorien käytön aikana ja mahdollistaa silmille ystävällisen käytön pidemmäksikin ajaksi. Kone painaa vain 1,8 kiloa ja on helppo kuljettaa liikkuvan työn ohella ja sopii mainiosti nykyaikaiseen hybridityöhön. ThinkPad P1 Gen 4 on valmistettu kestämään ja se on testattu 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti yli 200 laatutarkastuksen saattelemana. Lisäksi ilmavirran ja lämpökylläisyyden optimointi mahdollistaa koneen ideaalin käytön erilaisissa tiloissa ja pidentää sen käyttöikää.

Pidä tärkeät tietosi turvassa luotettavilla tietoturvaominaisuuksilla. Smart Power On -sormenjälkitunnistimen avulla varmistat, että vain sinä pääset käsiksi laitteeseen ja ThinkShield ja Trusted Platform Module estävät erinomaisesti hakkerointimahdollisuuksia. BIOS -ominaisuus palauttaa tarvittaessa järjestelmän turvalliseen tilaan vahingon sattuessa. Moderni valmiustilalla kone on nopeasti käytössäsi ja yhteydet ovat heti valmiina. Wake on Voice- ääniohjauksen avulla voit jopa hallita konetta toiselta puolelta huonetta.

Lenovon tietokoneilla on 36 kk:n laajennettu OnSite-takuuhuoltopalvelu, jonka turvin saat vikatilanteessa ammattilaisen suorittamaan huoltotyön paikan päällä omissa toimitiloissasi.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! 

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

20Y3000CMX

Prosessori

Intel Core i7-11800H

Näyttö

16 tuumaa

LED-taustavalo 2560 x 1600 / WQXGA

Näytönohjain

RTX-A2000

Akku

90 Wh litiumpolymeeri,

Kesto jopa 13,2 tuntia

Muisti ja tallennus

16 GB DDR4 (1 x 16 GB)

512 GB SSD - TCG Opal Encryption 2, NVMe

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro 64 bit

Yhteydet

802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.2

Intel Wi-Fi 6E AX 210

Liitännät

USB 3.2 Gen 1 (Always On) USB 3.2 Gen 1

2 x USB4 (Thunderbolt 4 DisplayPort 1.4a Alt Mode)

(Power Delivery 3.0) HDMI

Kuuloke/mikrofoni-yhdistelmäliitin

Kamera

1080p FHD

Yksityisyyssuljin, IR-kamera, kiinteä tarkennus

Audio

Stereokaiuttimet, kaksisuuntainen mikrofoni

Muuta

Läikkysuojattu, multi-touch -touchpadnäppäimistö

Fn-painikkeet Unified Communications (UC) -ohjaimilla,

Lasinen kosketuslevy

Järjestelmänvalvojan salasana ja käynnistyssalasana

RapidCharge

MIL-STD-810H-testattu

Itsekorjautuva BIOS

NVMe-salasana

Mitat ja paino

35.95 cm x 25.38 cm x 1.77 cm

1,81 kg

Takuu

36 kk On-Site-takuu