Lenovo ThinkPad T14s Gen 3
Lenovo ThinkPad T14s Gen 3

Lenovo ThinkPad T14s Gen 3

Huippuluokan komponenteilla varusteltu Lenovon ThinkPad T14s Gen 3 on muotoilultaan ohut ja kevyt kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti liikkuvaan työhön. Tietokoneen monipuolisten ja kätevien turvallisuusominaisuuksien avulla voit aina työskennellä rauhassa.

Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 – Kevyt ja ketterä kannettava yrityskäyttöön

Yleinen kuvaus

  • 14 tuuman Full HD -näyttö
  • 12. sukupolven Intelin i5 -suoritin
  • Kevyt ja ohut kannettava liikkuvaan työhön
  • Erittäin riittoisa akunkesto
  • Huippunopeat Thunderbolt 4 / USB4 -liitännät

Erityisen ohuessa ja kevyessä ThinkPad T14s Gen 3 ‑kannettavassa on virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkitunnistin, jolla kirjaudut tietokoneelle sukkelasti sisälle. Modern Standby -ominaisuuden ansiosta järjestelmäsi herää lepotilasta sekunnissa ja muodostaa Internet-yhteyden saman tien. Etäpalavereita on helpottammassa kannettavan pikapainikkeet, joilla vastaat ja lopetat puhelut helposti ja nopeasti.

Hiilikuituvahvisteinen muovirakenne rungon magnesiumin kanssa varmistaa tietokoneen jämäkän kestävyyden. Riittoisan akunkeston ansiosta käytät tietokonetta lataamatta jopa 14 tunnin ajan. Akun tyhjentyessä latautuminen sataan prosenttiin käy hämmästyttävän nopeasti.

ThinkPad T14s Gen 3 -tietokoneen ketterästä tehokkuudesta vastaa 12. sukupolven Intel i5-suoritin. Intelin Iris Xe Graphics -näytönohjain taas takaa sulavan ja laadukkaan grafiikantoiston. RAM muistia on jopa 16 GB verran, joka takaa nopean tiedonsiirron. SSD-muistia tietokoneesta löytyy 256GB verran, jonka ansiosta tilaa löytyy runsaasti tärkeimmille tiedostoillesi.

Lenovo ThinkShield sisältää tietoturvaa parantavia ja yksityisyyttä varjelevia ominaisuuksia. Fyysinen Privacy Shutter -kamerasulkija estää kameran kautta urkkimisen. IR-kameran ansiosta sisäänkirjautuminen onnistuu nopeasti ja turvallisesti kasvotunnistuksella. Helppoa kirjautumista tarjoaa myös kosketustyylinen ja hyvin tietoturvallinen Match-on-Chip -sormenjälkilukija. Lenovon T14s sisältää myös erillisen TPM-tietoturvasirun helpottamaan esimerkiksi tietojen salausta yhdessä Windows 10:n tietoturvaominaisuuksien kanssa.

Tälle tietokoneelle on asennettu Clean Image esiasennuspalvelu. Clean Image on suunniteltu käyttäjän ehdoilla ja se on valmistajan alkuperäistä tehdasasennusta selvästi nopeampi ja käyttäjäystävällisempi koska koneen resursseja syövät ylimääräiset sovellukset on poistettu. Laite on valmis käyttöönotettavaksi Microsoft Autopilot mallilla. Kysy myyjältä lisäinfoa laitetietojen rekisteröinnistä Microsoft Azure AD palveluunne.

Lenovon tietokoneilla on automaattisesti 36 kk:n laajennettu OnSite-takuuhuoltopalvelu, jonka turvin saat vikatilanteessa ammattilaisen suorittamaan huoltotyön paikan päällä omissa toimitiloissasi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

21BR00EXMX

Näyttö

14 tuuman LED-taustavalaistu, 1920 x 1080/ Full HD

Näytönohjain

Intel Iris Xe Graphics

Prosessori

Intel Core i5 12. sukupolvi 1240P / 1.7 GHz

Keskusmuisti

16 GB (integroitu)

Kiintolevy

256 GB SSD M.2 2280 PCIe 4.0 x4 - TCG Opal Encryption 2, NVM Express (NVMe)

Akku

57 Wh

Litiumpolymeeri

Liitännät

USB 3.2 Gen 1

USB 3.2 Gen 1 (Always On)

2 x USB4 (supports Thunderbolt 4, DisplayPort 2.0 Alt Mode) (Power Delivery 3.0)

HDMI

Kuuloke/mikrofoni-yhdistelmäliitin

Yhteydet

Wi-Fi 6E (Intel AX211 802.11ax, 2x2)

Bluetooth 5.2

Muuta

1080p Webkamera + IR, Privacy Shutter

IR infrapunakamera

Roiskeenkestävä

Multi-touch -touchpadnäppäimistö

Fn-painikkeet Unified Communications (UC) -ohjaimilla

Mitat ja paino

31.75 cm x 22.69 cm x 1.66 cm

1.21 kg

Takuu

36 kk On-Site -takuu