Markkinoinnin automaatio tehostaa liidigenerointia myynnilleMarkkinoinnin automaatio tehostaa liidigenerointia myynnille
Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatiolla ohjaat kiinnostuksen kaupaksi

Haluatko parantaa asiakaskokemusta, tehostaa markkinointiasi ja saada laadukkaampia liidejä myynnille?

Markkinoinnin automaatiolla kohdennat viestisi asiakkaille datapohjaisesti. Hyödyntämällä tarkempaa dataa viestisi tavoittavat oikean kohderyhmän juuri oikeaan aikaan. Personoitu sisältö puhuttelee asiakasta paremmin ja saa hänet kiinnostumaan.

Markkinoinnin automaatiojärjestelmä ohjaa markkinoinnista liidit suoraan myyjien käsiteltäväksi. Yhteisellä tiedolla ja mittauksella nähdään markkinoinnin ja myynnin kokonaisputki liidigeneroinnissa. Myynnin toimenpiteistä saadaan tietoa taas takaisin markkinointiin, jolloin markkinointi voi tehdä uusia kohdennuksia reaaliaikaisen datan pohjalta.

Elisalta saat markkinoinnin automaation työkalut, käyttöönoton ja konsultoinnin. Autamme yritystäsi hoitamaan markkinointia kokonaisvaltaisesti ja datavetoisesti. Lue lisää, mitä markkinoinnin automaatio sisältää ja tutustu konsultointipalveluihimme.

Haluatko viedä liidigenerointisi uudelle tasolle?
Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää!

¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet.
Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.

Mitä markkinoinnin automaatio on?Markkinointiautomaatio perustuu inbound-markkinointiin

Mitä hyötyä markkinoinnin automaatio tuo?


Mitä hyötyä markkinoinnin automaatio tuo yrityksille
Missä markkinoinnin automaatiota voi käyttää
Mitkä ovat markkinoinnin automaation tekniset ominaisuudet
Asiakaslähtöinen markkinointi ja asiakasdatan hyödyntäminen

Markkinoinnin automaation konsultointipalvelut

Markkinoinnin automaation konsultointipalvelut yrityksille

Miksi kannattaa valita Elisa kumppaniksi?

Enemmän kuin vain markkinoinnin automaatio


Me ymmärrämme asiakkaan liiketoiminnan ja kokonaismyyntiprosessin sekä miten markkinoinnin automaatio saadaan toimimaan osana prosessia.

Katsomme koko digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden


Edustamme useita teknologioita, jotka ovat maailman johtavia markkinoinnin automaatiojärjestelmiä. Meiltä saat koko paketin: työkalut, käyttöönoton ja konsultoinnin.

Meillä on vahva kokemus erilaisista integraatioista


Pystymme yhdistämään markkinoinnin automaation yrityksesi muihin palveluihin, esimerkiksi CRM-järjestelmiin, asiakaspalveluun ja taustajärjestelmiin.

clickdimensions-partner-elisan-markkinoinnin-automaatio

Aiheeseen liittyviä termejä

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio on inbound-markkinointia. Markkinoinnin automaatiossa hyödynnetään dataa asiakkaista ja heidän käyttäytymisestään, minkä pohjalta tehdään automatisoituja markkinointitoimenpiteitä, kuten kohdennettuja uutiskirjelähetyksiä tai personoituja tarjouksia. Automaattinen järjestelmä vie liidit myynnille ja usein liidejä pisteytetään valittujen laatukriteerien mukaan.