Elisa Matkapuhelinvastaaja helpottaa arkea
Elisa Matkapuhelinvastaaja

Vastaaja helpottaa arkeasi

Elisa Matkapuhelinvastaaja on monipuolinen vastaajapalvelu yritysliittymään. Vastaaja on kätevä apu silloin, kun et ehdi vastaamaan puhelimeen. Palvelu helpottaa arkeasi – ei enää menetettyjä yhteydenottoja!

Matkapuhelinvastaajan käyttäjänä saat tekstiviestillä ilmoituksen vastaamattomista puheluista ja lomavastaajalla ohjaat puhelusi poissaolojen aikana sijaisellesi. Lisäksi palvelun avulla soittaja voi jättää vastaajaan perinteisen ääniviestin.

Matkapuhelinvastaaja on maksullinen lisäpalvelu yritysliittymään ja saat sen aktivoitua helposti OmaElisasta tai ottamalla yhteyttä myyntiin.

Tutustu ratkaisuun ja tilaa vastaajapalvelu!

Matkapuhelinvastaaja 1,49 €/kk/liittymä

Ota palvelu käyttöösi Yritysten OmaElisasta tai ottamalla yhteyttä myyntiin.

Kirjaudu OmaElisaan

ota yhteyttä myyntiin

Kolme hyvää syytä valita Elisa Matkapuhelinvastaaja

  • Ei menetettyjä yhteydenottoja

    Palvelun avulla saat tekstiviestillä tiedon soitoista, vaikka puhelin olisi ollut suljettuna tai kuuluvuuden ulkopuolella. Palvelu toimii myös perinteisen puhelinvastaajan tapaan, eli soittajan omahdollista jättää vastaajaan ääniviesti.

  • Huolettomat poissaolot töistä

    Lomavastaajan avulla määrittelemäsi sijainen saa yhteydenotot poissaolojesi aikana. Voit hyödyntää palveua myös lyhyempiin poissaoloihin, kuten jos et työskennellessä pysty vastaamaan puhelimeen.

  • VIP-listalla erotat työ- ja yksityispuhelut

    Lomavastaajalla voit erotella työ- ja yksityispuhelut toisistaan ja läheisiksi määrittelemäsi kontaktit tavoittavat sinut myös työpoissaolojen aikana!

Onko sinulla jo Matkapuhelinvastaaja?

Ohjeistamme löydät neuvoja muun muassa siihen, miten otat vastaajan käyttöön ja kuinka voit kuunnella vastaajaan jätetyt viestit:

Ohjeet Matkapuhelinvastaajan käyttöön

Artikkelistamme lisävikkejä uudistuneen Matkapuhelinvastaajan ominaisuuksista ja niiden käyttökohteista:

Vastaajalla tärkeät puhelut hoituvat työssä ja vapaalla

Tutustu myös näihin palveluihin: