Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta katso löydätkö sopivan vaihtoehdon muiden Nokia-puhelinten joukosta.

Nokia-puhelimet

Nokia 1
Nokia 1

Nokia 1

Huippuedullinen nokialainen sopii nimensä mukaisesti mainiosti vaikka ensimmäiseksi älypuhelimeksi! Kosketusnäyttö, taka- ja etukamerat, tuki nopealle 4G-yheydelle ja uusin versio helppokäyttöisestä Android-käyttöjärjestelmästä tarjoavat hintaansa nähden moninkertaisesti enemmän etuja arkeesi. Kahden SIM-korttipaikan ansiosta käytät Nokia 1:stä kätevästi sekä töissä, että vapaa-ajalla.

Nokia 1 - huippuedullista älykkyyttä

Yleinen kuvaus

  • Uusin Android-käyttöjärjestelmä
  • Kamerat takana ja edessä
  • Paikat kahdelle eri SIM-kortille

Tässä näppärässä nokialaisessa höperöä on ainoastaan sen äärimmäisen edullinen hinta. Nokia 1 tarjoaa kaikki älypuhelimen edut kuten 4,5 tuuman kosketusnäytön, 5 megapikselin taka- ja 2 megapikselin etukamerat ja tuen nopealle 4G-yhteydelle nettikäyttöä varten. Jämäkästi muotoiltua laitetta on helppo käyttää yhdellä kädellä, ja IP52-luokan tiiviys pitää pahimmat pölyt ja vesipisarat loitolla.

Android 8.1 Oreo (Go Edition) -käyttöjärjestelmä tuo käyttöösi kaikki suosituimmat sovellukset WhatsAppia, Facebookia, YouTubea ja Google Mapsia myöten eikä 8 gigatavun tallennustila lopu lataillessa ja kuvia ottaessa ihan heti kesken, etenkään jos sen laajentaa microSD-muistikortilla jopa 128 gigatavuun saakka.

Kätevästi vaihdettavissa oleva akku ja useissa eri väreissä saatavilla olevat Xpress-on -kuoret tekevät Nokia 1:stä pitkäikäisen kumppanin, joka sopii nimensä mukaisesti mainiosti vaikkapa juuri ensimmäiseksi älypuhelimeksi.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Nokia 1 >

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

4,5 tuuman FWVGA IPS -näyttö, viiden sormen kosketusnäyttö

Käyttöjärjestelmä

Android 8.1 Oreo (Go Edition)

Suoritin

Neliytiminen 1,1 GHz:n MT6737M-suoritin

Muisti

1 Gt -käyttömuisti, 8 Gt sisäinen tallennustila, paikka jopa 128 Gt:n microSD-muistikortille

Kamera

5 megapikselin ensisijainen kamera led-salamalla, 2 megapikselin etukamera

Akkukapasiteetti

Irrotettava 2150 mAh:n akku

Yhteydet ja liitännät

802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS/AGPS + matkapuhelinverkon yhteydet ja Wi-Fi-yhteydet, 3,5 mm kuulokeliitäntä, Micro-USB (2.0)

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G-yhteydelle

SIM-kortin tyyppi

Nano-SIM (kaksi korttipaikkaa)

Mitat

133,6 x 67,78 x 9,5 mm

Paino

131 g (akku mukaan lukien)

Muuta

Etäisyystunnistin, valoisuustunnistin, kiihtyvyystunnistin, tiiviysluokitus (IP52)