Tarjous - Säästä 32 €

Nokia 3.4
Nokia 3.4

Nokia 3.4

Tyylikkäällä ja kestävällä muotoilulla, ja aina ajan tasalla olevalla Android One -käyttöjärjestelmällä varustettu Nokia 3.4 on edukas valinta työhön ja arkeen. Upea 3D-nanopinnoitettu takakuori istuu tukevasti käteen ja tarjoaa hyvän tuntuman sekä eloisilla väreillä viimeistellyn pohjoismaisesta muotoilusta ammentavan pinnan. Lisäksi voit luottaa kestävän rakenteen ja sisäisen metallirungon lujuuteen.

Nokia 3.4 – Suorituskykyinen ja monipuolinen Android puhelin

Yleinen kuvaus

  • 6,39 tuuman HD+ -näyttö
  • Aina uusin puhdas Android, joka vain paranee ajan myötä
  • Kuukausittaiset turvapäivitykset kolmeksi vuodeksi
  • Jopa kaksi päivää yhdellä latauksella

Hyödynnä tarjous ja säästä 32 €. Norm. hinta 128 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Tyylikkäällä ja kestävällä muotoilulla, ja aina ajan tasalla olevalla Android One -käyttöjärjestelmällä varustettu Nokia 3.4 on edukas valinta työhön ja arkeen. Tässä Nokian puhelimessa on valloittava 6,39 tuuman HD+ -tason näyttö, joka toistaa sisällöt saumattomasti yhteistyössä Snapdragon 460 -prosessorin kanssa. Nokia 3.4 -älypuhelimessa löytyy tekoälyllä ehostettu kolmoiskamera, jolla tallennat suosikkihetkesi vaivattomasti ja laadukkaasti jopa pimeässä. Älykkäällä Mukautuva akku -toiminnolla saat jopa kahden päivän akunkeston yhdellä latauksella.

Upea 3D-nanopinnoitettu takakuori istuu tukevasti käteen ja tarjoaa hyvän tuntuman sekä eloisilla väreillä viimeistellyn pohjoismaisesta muotoilusta ammentavan pinnan. Lisäksi voit luottaa kestävän rakenteen ja sisäisen metallirungon lujuuteen.

Ota ammattitason kuvia muotokuvatilan taustatehosteiden ja muokkauksen avulla soveltuu myös selfieihin. Nappaa täydellinen kuva hämärässä yökuvaustilalla ja sovita kehykseen kaikki haluamasi asiat 5 megapikselin ultralaajakulmakameralla.

Saat käyttöösi nopeamman suorituskyvyn ja enemmän aikaa töitä ja pelaamista varten kaksi päivää kestävän akun ansiosta. Adaptive battery (Mukautuva akku) -teknologia priorisoi eniten käyttämäsi sovellukset ja antaa niille virtaa, jotta voit jatkaa lempiasioidesi parissa.

Oletko kuluttaja? Tilaa Nokia 3.4

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!  

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. 

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

HQ5020KL16000 (Fjord)

HQ5020KK41000 (Charcoal)

HQ5020KK44000 (Dusk)

Näyttö

6,39 tuuman HD+-näyttö

Käyttöjärjestelmä

Android 10 / valmis Android 11:een

Suoritin

Qualcomm Snapdragon 460

Muisti

3 Gt käyttömuisti, 32 Gt sisäinen tallennustila, tuki jopa 512 Gt:n korteille

Kamerat

13 MP, 5 MP ultralaajakulma ja 2 MP syvyystunnistin

Etukamera

8 MP

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi (802.11 a/b/g/n), USB Type-C, Bluetooth 4.2, 3,5 mm kuulokeliitäntä

Muuta

Valoisuustunnistin, etäisyystunnistin, kiihtyvyystunnistin, gyroskooppi, biometrinen kasvojentunnistus, sormenjälkilukija takana

NFC

kyllä

Akku

4 000 mAh:n akku

SIM-kortti

Dual NanoSIM

Mitat ja paino

160,97 × 75,99 × 8,7 8 mm,

180 g

Takuu

24 kk