Nokia 5.1
Nokia 5.1

Nokia 5.1

Vankka ja klassisen tyylikäs älypuhelin, joka on todellinen ilo silmälle. Huipputerävällä ja yksityiskohdat esiin nostavalla Full HD+ -näytöllä varustettu Nokia 5.1 käyttää modernia 18:9-näyttösuhdetta, jonka ansiosta videot, työdokumentit ja nettiselaus saavat aiempaa enemmän tilaa. Puhtaan Android One -käyttöjärjestelmän ansiosta käyttö on ilmaakin keveämpää.

Nokia 5.1 - silmäterä säästäväiselle tekijälle

Yleinen kuvaus

  • 5,5 tuuman FHD+ -näyttö laajalla 18:9-kuvasuhteella
  • Kestävä ja tyylikäs metallirunko
  • Puhdas Android One -käyttöjärjestelmä

Vankkarakenteinen ja klassisen tyylikäs älypuhelin, joka on todellinen ilo silmälle - myös hintansa puolesta! Huipputerävällä ja yksityiskohdat esiin nostavalla Full HD+ -näytöllä varustettu Nokia 5.1 käyttää modernia 18:9-näyttösuhdetta, jonka ansiosta videot, työdokumentit ja nettiselaus saavat aiempaa enemmän tilaa.

Tuoreinta Android Oreo -käyttöjärjestelmää pyörittävä puhelin kuuluu Googlen kehittämään Android One -ohjelmaan, joka takaa laitteelle puhtaimman ja selkeimmän mahdollisen käyttökokemuksen. Nokia 5.1 on täysin vapaa turhanpäiväisestä applikaatioähkystä jota uudet laitteet yleensä väistämättä sisältävät, ja keskittyy sen sijaan ainoastaan olennaiseen.

16 megapikselin pääkameralla taltioit automaattitarkennuksen avulla aina onnistuneet ja tärähtämättömät potretit, ja selfiet napsuvat eetteriin pätevällä 8 megapikselin etukameralla. 32 gigatavun tallennusmuistiin mahtuu albumeittain otoksia, ja lisätilaa aina 128 Gt asti järjestyy erikseen hankittavalla microSD-muistikortilla. Kahdeksanytiminen suoritin takaa erinomaisen suorituskyvyn päivittäisiin työ- ja vapaa-ajan askareisiin, jotka on helppo sulauttaa yksiin laitteen kahden SIM-korttipaikan turvin.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! 

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5,5 tuuman Full HD+ IPS -näyttö, 18:9-kuvasuhde, Corning Gorilla Glass 3 -näyttölasi

Resoluutio

2160 x 1080, pikselitiheys 443 ppi

Käyttöjärjestelmä

Android Oreo

Suoritin

Kahdeksanytiminen 2,0 GHz:n MT6755S

Muisti

3 Gt käyttömuisti, 32 Gt sisäinen tallennustila, tuki jopa 128 Gt:n microSD-kortille

Kamera

16 megapikselin pääkamera automaattisella vaihetarkennuksella ja led-salamalla, 8 megapikselin etukamera kiinteällä tarkennuksella

Akkukapasiteetti

2970 mAh

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi (802.11 a/b/g/n), Micro USB (USB 2.0), Bluetooth 4.2, 3,5 mm kuulokeliitäntä

Valmiusaika

Jopa 24,5 päivää

Puheaika

Jopa 19 tuntia

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G-yhteydelle, 150/50 Mbit/s (LTE Cat. 4)

Navigointi

GPS, AGPS, Glonass

SIM-kortin tyyppi

Nano-SIM (kaksi korttipaikkaa)

Mitat

151,1 x 70,73 x 8,27 mm

Muuta

Valoisuustunnistin, etäisyystunnistin, kiihtyvyystunnistin, gyroskooppi, G-tunnistin