Kesätarjous - säästä 40 €

Nokia 7.1
Nokia 7.1

Nokia 7.1

Edustavan tyylikäs, kiiltävin lasipinnoin viimeistelty moderni nokialainen laajalla 19:9-kuvasuhteen FHD+ -näytöllä ja puhtaalla Android One -käyttöjärjestelmälllä. 12 ja 5 megapikselin kaksoiskamera takaa näyttävän HDR-laadun kuviin ja videoihin.

Nokia 7.1 - näyttävää kuvauksellisuutta kaksoiskameroin

Yleinen kuvaus

  • 5,84 tuuman Full HD+ -näyttö 19:9-kuvasuhteella
  • 12 ja 5 megapikselin kaksoiskamera ZEISS-optiikalla
  • Puhdas Android One -käyttöjärjestelmä

Hyödynnä tarjous ja säästä 40 € (norm. 241 €, alv. 0 %) Toimi nopeasti, tarjous voimassa 30.6. saakka, tai niin kauan kuin laitteita riittää.  

Kiiltävin lasipinnoin viimeistelty Nokia 7.1 säkenöi modernia tyylikkyyttä ja ylellistä käyttömukavuutta. Laajalla 19:9-kuvasuhteellaan puhelimen reunoihin asti levittäytyvä täysteräväpiirtonäyttö tuo pienimmätkin yksityiskohdat esiin skarppeina, ja valoisuustunnistimen ansiosta kuvan kirkkaus sopeutuu automaattisesti tilanteen mukaan.

Maineikkaalla ZEISS-optiikalla valmistettu 12 ja 5 megapikselin kaksoiskamera taikoo valokuviisi ja videoihisi upean terävän ja kirkkaan kuvanlaadun, HDR-toiminnon huolehtiessa vaikuttavan todenmukaisesta ja sävykkäästä värimaailmasta. Ammattikuvaajien suosimalla boke-taustasumennuksella tuot otoksiin kätevästi uutta näyttävyyttä, kuin myös tekoälyn mahdollistamilla mielikuvituksellisilla tehosteilla.

Sormenjälkitunnistuksella luotettavasti ja nopeasti avautuva Nokia 7.1 on varustettu puhtaalla Android One -käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa täytesisällön sijasta tarkkaan valittuja ja hyödyllisiä sovelluksia valmiiksi asennettuna. Säännölliset suojauspäivitykset ja kahden vuoden ohjelmistopäivitykset turvaavat huolettoman ja pitkäikäisen käytön.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Nokia 7.1!

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5,84 tuuman Full HD+ PureDisplay -näyttö, Corning Gorilla Glass 3 -näyttölasi (etupuoli)

Kuvasuhde

19:9

Käyttöjärjestelmä

Android Oreo

Suoritin

Qualcomm Snapdragon 636

Muisti

4 Gt käyttömuisti, 64 Gt sisäinen tallennustila, tuki jopa 400 Gt:n microSD-kortille

Ensisijainen kamera

12 megapikselin pääkamera f/1,8-aukolla, automaattisella vaihetarkennuksella ja 1,28 um:n pikselikoolla. 5 megapikselin mustavalkokamera f/2,4-aukolla, kiinteällä tarkennuksella ja 1,12 um:n pikselikoolla, kaksoissalama

Etukamera

8 megapikseliä, f/2,0-aukko, kiinteä tarkennus

Akkukapasiteetti

3060 mAh

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac), USB-C-liitäntä (USB 2.0), Bluetooth 5.0, 3,5 mm kuulokeliitäntä

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G-yhteydelle, 300/50 Mbit/s (LTE Cat. 6)

Navigointi

GPS, AGPS+GLONASS

NFC

Kyllä

SIM-kortin tyyppi

Dual-SIM (Nano SIM)

Mitat

149,7 x 71,18 x 7,99 mm (ilman kameraa), 149,7 x 71,18 x 9,14 mm (kameran kanssa)

Muuta

Yksi kaiutin (älykäs vahvistin), valoisuustunnistin, etäisyystunnistin, kiihtyvyystunnistin, e-kompassi, gyroskooppi, sormenjälkilukija (takana)

Myyntipakkauksen sisältö

Nokia 7.1, 18 W:n laturi, USB Type-C -johto, pikaopas, SIM-korttipaikan avain, kuulokkeet