Nokia Clarity Earbuds Pro -langattomat kuulokkeet
Nokia Clarity Earbuds Pro -langattomat kuulokkeet

Nokia Clarity Earbuds Pro -langattomat kuulokkeet

Nokian supertehokkaat täysin langattomat nappikuulokkeet, joissa on erittäin korkeatasoinen äänentoiston laatu sekä edistyksellinen melunvaimennus.

Nokia Clarity Earbuds Pro -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Aidosti langattomat kuulokkeet
  • Parhaimmillaan 36 tunnin akunkesto
  • Istuvat erittäin mukavasti korviin
  • Erittäin tehokas taustamelunvaimennus

Nokian Clarity Pro -langattomat kuulokkeet ovat äärimmäisen kehittynyttä teknologiaa. Modernit huipputason ominaisuudet ja komponentit takaavat häkellyttävän kirkkaan toistolaadun. ANC-teknologian avulla voit nauttia musiikista täydellä keskittymisellä ilman ärsyttävää taustamelua. Puheluiden aikana Qualcomm cVc-teknologia taas varmistaa, että kuulokkeiden mikrofonit poimivat vain sinun äänesi jättäen taustametelin pois puhelusta.

Supertehokkaat komponentit ja aktiivinen metelinpoisto varmistavat, että toistokokemuksesi on aina puhdas laadultaan. Korvissa mukavasti istuvat kuulokkeet ovat IPX4-luokiteltuja, eli voit käyttää niitä säästä huolimatta – sillä ne kestävät mainiosti vettä. Ambient-tilan ansiosta voit aina vaihtaa taustamelun suodatuksen sellaiseksi, että kuulet kaiken ympärilläsi tapahtuvan.

Akunkesto Clarity Pro -nappikuulokkeissa on kovaa tasoa. Yhdellä latauksella kuuntelet jopa seitsemän tuntia melunvaimennuksen ollessa päällä ja peräti yhdeksän tuntia sen ollessa pois päältä. Latauskotelon kanssa akunkesto on noin 28 tuntia melunvaimennuksen ollessa päällä ja hämmästyttävät 36 tuntia sen ollessa pois päältä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

8P00000175

Yhteydet

Bluetooth 5.2

Akku

Jopa 45 tunnin akunkesto

60 mAh

Vedenkestoluokitus

IPX4

Mitat

Latauskotelon korkeus: 25 mm

Latauskotelon pituus: 45 mm

Latauskotelon paino: 42 g

Latauskotelon leveys: 45 mm