Nokia X20 5G
Nokia X20 5G

Nokia X20 5G

Nokia X20 5G on vihreä valinta ja loistava kumppani työhön sekä viihteeseen. Monipuolisten tietoturvaominaisuuksiensa vuoksi laite sopii myös yrityskäyttöön. Laajennetun kolmen vuoden takuun ansiosta puhelimesi käyttöikä on entistäkin pidempi.

Nokia X20 - Suorituskykyinen 5G-puhelin laajennetulla takuulla!

Yleinen kuvaus

  • Suorituskykyä Elisan 5G-verkossa!
  • Tietoturvallinen Android
  • Laajennettu kolmen vuoden takuuaika
  • Kahden päivän akunkesto

Nokia X20 5G on vihreä valinta ja loistava kumppani työhön sekä viihteeseen. Monipuolisten tietoturvaominaisuuksiensa vuoksi laite sopii myös yrityskäyttöön. Android takaa seuraavan kolmen vuoden ajan ohjelmisto- ja suojauspäivitykset Nokia X20 5G -puhelimelle. Laitteen kotelo on suunniteltu kestämään kolhut ja jopa kompostoitumaan täydellisesti. Laajennetun kolmen vuoden takuun ansiosta puhelimesi käyttöikä on entistäkin pidempi. Laitevalmistaja ei toimita virtalähdettä myyntipakkauksessa elektroniikkalaiteromun vähentämiseksi.

Uusi Nokia X20 on ketterä 5G-puhelin jolla surffaat ja työskentelet vauhdikkaasti Elisan kattavassa 5G-verkossa. Laitteen 6.67 tuuman Full HD+ -näyttö sekä jopa kahden päivän akunkesto tekevät työnteosta ja viihteestä sulavaa.

ZEISS-optiikalla ja tekoälyllä varustettu 64 megapikselin nelikamera kuvaa ilmiömäisiä lähikuvia, eloisia muotokuvia ja elokuvamaista videota upeista maisemista. Se sisältää myös värityökaluja ja erilaisia kuvaustiloja tarinan elävöittämistä varten. Toisinaan videopuhelu on soitettava pimeän aikana. Nokia X20 sisältää laadukkaan 32 megapikselin etukameran, joka toimii luotettavasti niin päivällä kuin yölläkin.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Nokia X20 5G

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

101QKSLVH002 Pohjoisen sininen

101QKSLVH001 Keskiyön aurinko

Näyttö

6.67 tuumainen Full HD+(1080x2400) -näyttö, 450 nitiä

Suoritin

Qualcomm Snapdragon 480 5G

Muisti

8 GB RAM

Tallennus

128 GB ROM

Kamera

Takakamera: 64 MP AF + 5 MP FF UW + 2 MP FF syvyys + 2 MP Makro (ZEISS-optiikka)

Etukamera: 32 MP FF

OZO-ääni

2 mikrofonia

Käyttöjärjestelmä

Android 11 + kolme vuotta päivityksiä

Liitännät ja yhteydet

USB Type-C, WiFi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, GPS/AGPS/GLONASS/Galileo, 3.5 mm audioliitin, FM-radio, NFC (eSE tuettu),

Akku ja lataus

4470 mAh

Yhteensopiva 18 W nopean latauksen kanssa

USB-C

Muuta

Tukee Google AR:ää, Kasvojentunnistin, Google Assistentti, Sormenjälkilukija virtapainikkeessa

Mitat ja paino

168.94 x 79.7 x 9.1 mm,

Paino: 220 g

SIM-kortti

Dual SIM

Pakkauksen sisältö

Nokia X20 -laite, SIM -työkalu, Quick Start -käyttöohje, Turvaopas, 1m USB A - Type C -kaapeli, Esiasennettu näyttösuoja, 100% kierrätettävä suojakuori

Takuu

Laitevalmistajan myöntämä rajoitettu takuu 36 kk