Oma Laskun tilaus ja hyväksyntä

Oma Laskun tilaus ja hyväksyntä onnistuu kätevästi tilaussivulla Elisa-tunnuksella. Täältä löydät helpot stepit palvelun käyttöön.

Näin tilaat tai hyväksyt Oma Laskun

1. Kirjoita tilaussivulla Elisa-tunnuksesi sille varattuihin kenttiin ja klikkaa Kirjaudu. Elisa-tunnus on sama kuin henkilöasiakkaiden tunnus, jota käytetään esimerkiksi Elisa Viihteessä tai henkilöasiakkaiden OmaElisaan kirjautumisessa.

2. Jos sinulla ei vielä ole Elisa-tunnusta, klikkaa Luo Elisa-tunnus. Lue vinkkimme Elisa-tunnuksen luomiseen.

3. Kun olet kirjautunut sisään, tilaa kertakäyttöinen salasana syöttämällä puhelinnumerosi sille varattuun kenttään. Klikkaa Tilaa salasana.

Käyttäjän lisäämä kuva

4. Todenna seuraavaksi liittymäsi kirjoittamalla puhelimeesi tullut kertakäyttösalasana sille varattuun kenttään. Klikkaa Lähetä.

Käyttäjän lisäämä kuva

5. Kun puhelinnumero on todennettu, puhelinnumero- ja salasana-kentän viereen tulee vihreä oikein-merkki.

Käyttäjän lisäämä kuva

6. Yrityksesi sallimat palvelut (Palvelunumerot) näkyvät tässä kohdassa. Laittamalla ruksin valintaan Oma Lasku -palvelunumerot, voit käyttää myös yrityksen asettaman estoluokan ulkopuolelle jääviä palvelunumeroita ja vastaat itse niiden kuluista.

Käyttäjän lisäämä kuva

7. Täytä tämän jälkeen yhteystietosi ja laita ruksi Tilaamalla hyväksyt sopimusehdot -kohtaan.

Käyttäjän lisäämä kuva

8. Hyväksy tilaus klikkaamalla Ota palvelu käyttöön -painiketta. Voit myös hylätä palvelun klikkaamalla Hylkää sopimus -painiketta. Kun tilaat tai hyväksyt Oma Lasku -palvelun, saat maksuttoman Elisa kirjan.

Käyttäjän lisäämä kuva

Huom! Jos saat virheilmoituksen "Palvelua ei voi lisätä liittymällesi" sen jälkeen, kun klikkasit Ota palvelu käyttöön -painiketta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

9. Jos olet tilannut Palvelunumerot, saat tekstiviestivahvistuksen muutaman minuutin tai korkeintaan päivän kuluttua tilauksesta.

10. Ensimmäinen lasku toimitetaan paperilla. Voit halutessasi käydä muuttamassa paperilaskun e-laskuksi verkkopankissasi.

Oma Laskun minimilaskutusraja on 5 eur. Lasku kuitenkin lähetetään viimeistään 3 kuukauden kuluttua.