Mobiilireititin ZTE CPE MC7010 5G

Lue sivulta ZTE CPE MC7010 5G -reitittimen käyttöön liittyvät ohjeet.

Katso kaikkien mobiilireitittimien ja nettitikkujen ohjeet täältä

Reitittimen asennus

ZTE CPE MC7010 on ulos asennettava 5G-reititin ja se voidaan kiinnittää esimerkiksi rakennuksen ulkoseinään tai tolppaan. Asennuksen yhteydessä 5G-ulkoreititin yhdistetään läpiviennin kautta sisätiloihin sijoitettuun erilliseen Wifi-reitittimeen pakkauksen mukana tulevalla kaapelilla ja POE-sovittimella. 5G-ulkoreititin vaatii toimiakseen erillisen Wifi-reitittimen sisätiloihin.

Asetukset ja hallinta

Asetukset ovat oletuksena oikein, eikä niitä tarvitse erikseen muokata. Halutessasi voit muokata ja hallita laitteen hallintaliittymän kautta. Hallintaliittymään pääsee selaimella osoitteessa http://192.168.254.1, tarvittava tunnus ja salasana löytyvät laitteen mukana tulleen oppaan päällä olevasta tarrasta.

Ohjelmistopäivitykset

Laitteelle ei ole saatavissa uusia ohjelmistopäivityksiä.

Vianselvitys ja huolto-ohjeet

Jos netti toimii huonosti, laite kannattaa palauttaa tehdasasetuksille.

Tehdasasetusten palautus eli resetoiminen on suositeltavaa tehdä myös aina ohjelmistopäivitysten jälkeen, jos laitteen toimivuudessa esiintyy ongelmia. Päivitysten yhteydessä laitteen muistiin voi jäädä esimerkiksi asetuksia edellisestä ohjelmistoversiosta, jotka pyyhkiytyvät laitteen muistista vasta resetoinnissa.

Palauta laite tehdasasetuksille painamalla laitteen pohjassa olevaa reset-painiketta noin 10 sekuntia. Saatat tarvita napin painamiseen terävää esinettä, kuten suoraksi avattua klemmaria.

Katso myös

Ominaisuudet

Tuetut taajuudet

  • NSA (Sub 6G), NSA (mmW)
  • 5G NR+LTE EN-DC
  • - Sub6G FDD: n1/3/7/20/32, TDD: n78
  • 4G LTE Global FDD and TDD, 600MHz ~3.8GHz, CAT22
  • mmW 800MHz, sub6G 100MHz

Liitännät

  • 1 x 2.5 Gigabit RJ45 LAN

ZTE CPE MC7010 5G -reititin