ZyXEL 660HW-D1 -modeemin hallintaliittymän salasanan vaihto

Kuvallinen ohje ZyXEL 660HW-D1 -modeemin hallintaliittymän salasanan vaihtoon.

Yleistä

Huomioithan, että työnantajasi on voinut tilata laitteen asiakaskohtaisilla asetuksilla, jolloin tässä ohjeessa näkyvät tunnukset eivät toimi. Tällöin modeemin hallinta on käyttäjiltä yrityksen tietoturvapolitiikan mukaisesti estetty, etkä pääse vaihtamaan salasanaa.

Pääset ZyXEL 660HW-D1 -modeemin hallinnan kirjautumissivulle menemällä internet-selaimella osoitteeseen http://192.168.1.1

Näin vaihdat salasanan

1. Siirry selaimella osoitteeseen http://192.168.1.1.

2. Avautuvalla sivulla kysytään salasanaa (Password). Salasana on oletuksen 1234. Jos olet aikaisemmin vaihtanut salasanan, syötä oma vaihtamasi salasana.

3. Kirjaudu sisään painamalla Login.

4. Jos et ole aiemmin vaihtanut salasanaa, seuraavaksi sinua pyydetään vaihtamaan salasana. Syötä uusi haluamasi salasana molempiin kenttiin ja paina Apply.

5. Jos olet aiemmin vaihtanut salasanasi, pääset vaihtamaan sen hallintaliittymästä kohdasta Maintenance ja sen alta System.

6. Kirjoita vanha salasanasi kenttään Old password sekä uusi salasana kahdesti ja paina Apply.

Käyttäjän lisäämä kuva

Huomioi, että ZyXEL 660HW-D1 -modeemin resetoiminen Reset-painikkeesta palauttaa salasanan oletussalasanaksi 1234. Muista vaihtaa salasanasi resetoinnin jälkeen. Resetointi palauttaa kaikki muutkin asetukset oletuksiksi.