OnePlus Buds 3 -langattomat kuulokkeet Metallic Gray
OnePlus Buds 3 -langattomat kuulokkeet Metallic Gray
OnePlus Buds 3 -langattomat kuulokkeet Metallic Gray
OnePlus Buds 3 -langattomat kuulokkeet Splendid Blue
OnePlus Buds 3 -langattomat kuulokkeet Splendid Blue
OnePlus Buds 3 -langattomat kuulokkeet Splendid Blue
OnePlus Buds 3 -langattomat kuulokkeet Metallic Gray

OnePlus Buds 3 -langattomat kuulokkeet

OnePlus Buds 3 -langattomat kuulokkeet on varusteltu tehokkaalla melunvaimennuksella, äärimmäisen mukavalla istuvuudella, pitkällä kuunteluajalla ja supernopealla latausajalla.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut80,00 €

OnePlus Buds 3 - mukavasti istuvat langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Tehokas ja mukautuva vastameluominaisuus, jopa 49db melunvaimennuksella
  • 44 tunnin akunkesto, latauskotelon kanssa
  • 7 tuntia kuunteluaikaa vain 10 minuutin latauksella

OnePlus Buds 3 - mukavasti istuvat langattomat kuulokkeet sisältävät vastamelutoiminnon, joka istuu korvaasi mukavasti sekä analysoi korvakäytäväsi muodon automaattisesti pitääkseen musiikin jatkuvana ja estääkseen ei-toivotun hälyn, saavuttaen mahdollisimman tarkan äänenlaadun.

Ergonominen ja kevyt OnePlus Buds 3 painaa ainoastaan 4,8 grammaa ja istuu mukavasti korvaasi tarjoten pitkäkestoista kuunteluelämystä. Kolme eri kokoista korvasovitetta varmistavat parhaan istuvuuden.

OnePlus Buds 3:n kahden elementin ja BassWave-parannuksen luoma äänimaisema hemmottelee korviasi dynaamisella voimalla. Buds 3:n 10,4 mm:n bassoelementti ja BassWave tekevät jokaisesta askeleesta rytmikkäämmän. Sen virtaviivainen muotoilu yhdistää basso- ja diskanttielementit saumattomasti, mahdollistaen syvemmän ja voimakkaamman basson. Basso-elementin TPU-muovista valmistettu kaksoisulkopinta tuo bassoon elävyyttä lisäten syvyyttä ja voimaa, joka tuntuu kehossa musiikin tahdissa.

Laadukas 6 mm:n diskanttikaiutin tarjoaa laajemman alueen kauniita korkeita ääniä, esittäen musiikin herkällä ja täyteläisellä sävyllä, ikään kuin olisit livenä suosikkimusiikkiasi kuulemassa. Korkeita ääniä tuottavat instrumentit ja lyömäsoittimet erottuvat selkeämmin, tuoden entistä monipuolisemman ja dynaamisemman kuuntelukokemuksen.

OnePlus Buds 3 tarjoaa rentouttavan kuunteluhetken LHDC 5.0 -koodekin ja Hi-Res -äänisertifioinnin avulla, tuottaen luonnollisen studiolaatuisen äänen. OnePlus Audio ID 2.0 -tekniikan avulla voit luoda henkilökohtaisen ääniprofiilin, joka sopii juuri sinun korvillesi. Buds 3:n älykkäämpi ja tarkempi melunvaimennus poistaa lähes kaiken taustamelun, luoden rauhallisen kuunteluympäristön.

AI Clear Call -algoritmi eliminioi tuuliäänen ja taustamelun kolmen sisäänrakennetun mikrofonin ja tuulensuojan avulla, varmistaen selkeät puhelut missä tahansa ympäristössä. Buds 3:n erinomainen akunkesto takaa musiikin, puheluiden, pelien ja videoiden nautinnon yli päivän ajaksi.

IP55-luokituksen ansiosta Buds 3 kestää hikoilua ja sadetta vaivatta. Yhdistä Buds 3 kahden laitteen kanssa samanaikaisesti, mahdollistaen vaivattoman vaihdon ja moniajon. Kuulokkeiden 94 ms:n pieni viive pitää äänen selkeänä ja vakautettuna, olitpa pelaamassa intensiivistä pelisessiota tai rentoutumassa suosikkimusiikkisi äärellä.

Huomaa, että in-ear -kuulokkeet ovat hygieniatuotteita, minkä vuoksi etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske niitä. Avaamisesta johtuen käyttöönotetun laitteen arvoa voidaan vähentää palautuksen yhteydessä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

5481156307 Metallic Gray

5481156308 Splendid Blue

Ominaisuudet

Jopa 10 tunnin akunkesto ilman anc:tä, 6,5h sen kanssa

Jopa 44 tunnin akunkesto kotelon kanssa yhteensä, 27h acn käytössä

Elementti: 10,4 mm dynaaminen

Herkkyys: 111 dB - 3 dB

Jopa 49 dB älykäs adaptiivinen vastamelu

3 sisäistä mikrofonia per kuuloke

Bluetooth 5.3

Kuulokkeiden taajuusvaste: 20 - 20 000 Hz

USB-C-latausliitäntä

IP55

Tuettuna HeyMelody -sovelluksessa

Google Fast Pair (vain OnePlus 6 ja uudemmat mallit)

OnePlus Pikaparitus

Dolby Atmos -tuki

Sound Master Equalizer

Paino: 4,8 g /kuuloke, 40.8 g /kotelo

Takuu

Valmistajan takuu 24kk