OnePlus Buds Pro 2 -langattomat kuulokkeet Musta
OnePlus Buds Pro 2 -langattomat kuulokkeet Musta
OnePlus Buds Pro 2 -langattomat kuulokkeet Musta

OnePlus Buds Pro 2 -langattomat kuulokkeet

Kristallinkirkkaalla äänentoistolla varustellut Buds Pro 2 -langattomat kuulokkeet on varusteltu upeilla ominaisuuksilla ja erinomaisella akunkestolla.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut144,00 €

OnePlus Buds Pro 2 -langattomat kuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Laadukas melunvaimennus
  • Älykäs bassosäätö
  • Adaptiivinen vastamelutoiminto
  • Edistyksellinen läpikuuluvuustila
  • Pikalatauksella 10 tuntia kuunteluaikaa 10 minuutissa

OnePlus Buds Pro 2 -vastamelukuulokkeet hyödyntävät tuoreinta teknologiaa tarjotakseen mahtavan äänenlaadun. Kuulokkeiden MelodyBoost-kaksoiselementit on suunniteltu yhdessä Dynaudion kanssa tuottamaan syvää, kirkasta ja laadukasta äänentoistoa.

Adaptiivinen vastamelutoiminto yltää jopa 48 dB:n vaimennuksen. Toiminto analysoi ympäristöäsi ja mukautuu melutason mukaan tuottaen tilanteeseesi parhaiten sopivan vaimennustason.

BassWave-toiminto asettaa basson määrän älykkäästi tilannetta ja tarvetta analysoimalla. Audio ID 2.0 -kuuloprofiili optimoi parannetun luonnollisen ääniprofiilitoiston kuulon ja korvakäytävän mukaisesti.

Sinulla on mahdollisuus siirtyä läpikuuluvuustilaan, jolloin kuulet selkeästi ympäristösi äänet riisumatta kuulokkeita korviltasi. Buds Pro 2:ssa käytetään tilaääntä, joka on kehitetty Googlen ja Dolbyn kanssa uutta OnePlus 11:tä varten. Pään seurantatoiminnon, Dolby Atmos ‑tekniikan ja ainutlaatuisen hahmonnusalgoritmin ansiosta voit nauttia tavallista laajemmasta, selkeästä ja luonnollisesta äänestä sekä upeasta lauluäänestä.

Buds Pro 2 -kuulokkeiden kummassakin nappikuulokkeessa on kolme mikrofonia, jotka äänen tallentamisen ja melunvaimennuksen lisäksi toimivat yhdessä taustamelun suodattamiseen tarkoitettujen parannettujen, tekoälyyn perustuvien tuulenvaimennusalgoritmiemme kanssa, jotta kuulet vastapuolen kommentit aina tasaisella selkeydellä.

Langattomissa kuulokkeissa riittää virtaa jopa 9 tunniksi vastamelun ollessa poiskytkettynä. Yhdessä latauskotelon kanssa kuulokkeiden akunkesto on jopa 39 tuntia. Kun akku on vähissä, pikalataus tuo 10 tuntia lisää kuunteluaikaa vain 10 minuutissa. Jos et ole kaapeleiden ystävä, Buds Pro 2 tukee myös langatonta Qi-latausta erillisellä latausalustalla.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

5481126094 Musta

5481126095 Vihreä

Akku

Jopa 9 h akunkesto

Jopa 39 h akunkesto kotelon kanssa

Suojaus

IP55 (Kuulokkeet)

IPX4 (Kotelo)

Bluetooth

Bluetooth 5.3

Melunvaimennus

Aktiivinen melunvaimennus (ANC)

Paino

4,9 g (Kuuloke)

47,3 g (Kotelo)

Taajuusvaste

10 - 40 000 Hz

Äänenpaine

97dB(TYPE 4128);102dB(IN)

Mikrofonien lukumäärä

3 kpl

Pakkauksen sisältö

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet

Latauskotelo

Korvasovitteet x 3 (S/M/L)

USB-C-latauskaapeli

Käyttöopas

Takuu- ja turvallisuuskortti

Takuu

24 kk