OnePlus Warp Charge 30W -langaton laturi
OnePlus Warp Charge 30W -langaton laturi

OnePlus Warp Charge 30W -langaton laturi

Nopealla ja tehokkaalla Warp Charge 30 Wireless Charger -laturilla voit ladata laitteesi nopeasti ja vaivattomasti. Ladatessasi OnePlus 8 Pro:ta saat 0 prosentista jopa 50 prosenttiin vain 29 minuutissa. Qi/EPP-yhteensopivuuden* ansiosta Warp Charge 30 Wireless Charger tarjoaa virtaa myös muille kuin OnePlus-laitteille.

OnePlus Warp Charge 30W -langaton laturi

Nopealla ja tehokkaalla Warp Charge 30 Wireless Charger -laturilla voit ladata laitteesi nopeasti ja vaivattomasti. Aseta laite telineelle ja nauti nopeasta ja saumattomasta latauskokemuksesta - 0 prosentista jopa 50 prosenttiin vain 29 minuutissa ladatessasi OnePlus 8 Prota. Qi/EPP-yhteensopivuuden* ansiosta Warp Charge 30 Wireless Charger tarjoaa virtaa myös muille kuin OnePlus-laitteille.

Lataaminen on onnistuu myös puhelimen suojakuorten kanssa: Warp Charge 30 Wireless voit ladata jopa 8 mm:n paksuisten vaativan käytön suojakuorten läpi. Warp Charge 30 Wireless Charger kytkeytyy automaattisesti pois nukkumaanmenotilasta älykkään tunnistusteknologian avulla**. Kattava ylikuumenemisen, ylivirran ja ylijännitteen suojaus tekee lataamisesta turvallista ja vaivatonta.

*Qi/EPP-yhteensopivuus tukee enintään 10 W:n lataamista

** Bedtime Mode on oletuksena päällä klo 23.00-7.00. Käyttäjät voivat säätää aikaa manuaalisesti tai poistaa Bedtime Moden käytöstä. Bedtime Moden ollessa päällä tuetaan enintään 10 W:n latausta verrattuna 30 W:hen normaalikäytössä.

Tuotekoodi

5481100018