Tervetuloa käyttämään uutta liittymääsi

Tervetuloa käyttämään uutta liittymääsi

Ota SIM-kortti käyttöön

Uusi liittymä tai numeronsiirto toiselta operaattorilta

Onko sinulla täysin uusi Elisan liittymä? Silloin SIM-korttisi on heti käyttövalmis, eikä sitä tarvitse erikseen aktivoida.

Jos olet tehnyt numeronsiirron toiselta operaattorilta Elisalle, saat vanhaan liittymääsi tekstiviestin, kun numeronsiirron ajankohta lähestyy. Uutta Elisan SIM-korttia ei tarvitse erikseen aktivoida. Riittää, kun laitat kortin laitteeseesi viestissä annettujen ohjeiden mukaisesti.

SIM-kortin vaihtaminen olemassa olevaan Elisa-liittymään

Jos olet vaihtamassa olemassa olevaa Elisa-liittymäsi SIM-korttia, voit tehdä kortin aktivoinnin osoitteessa: oma.elisa.fi/yrityksille/simkortinvaihto tai Yritysten OmaElisassa.

Uusi eSIM

Perinteisen SIM-kortin sijaan voit valita myös eSIM:n yritysliittymälle, jos laitteesi tukee eSIM:ä. eSIM:n aktivointia varten sinulle toimitetaan QR-koodi ja aktivointiohjeet sähköpostilla.

Lue tarkemmat ohjeet eSIM:n käyttöönottoon.

Vastaajapalvelu

Näillä pääset alkuun

Onko vastaajassani jonkin tervehdys?

Vastaajassa on vakiotervehdys, jossa kerrotaan mihin numeroon soittaja on jättämässä viestiä. Henkilökohtaisen tervehdyksen voit äänittää helposti soittamalla vastaajanumeroon ja toimimalla vastaajan antamien ohjeiden mukaan.

Tarvitsenko salasanan?

Vastaaja kysyy salasanaa, jos soitat omaan vastaajaasi ulkomailla tai soitat muusta kuin omasta puhelimestasi. Oletussalasana on 1234. Vastaaja opastaa sinua salasananvaihodssa, kun soitat vastaajaasi ensimmäisen kerran.

Mistä saan lisää infoa?

Saat lisää infoa esimerkiksi tallenttavien viestien määrästä ja kielivalinnoista saat ohje-osiostamme.

Yritysten OmaElisassa asioit jonottamatta

Jos olet yrittäjä tai organisaatiosi puhelinyhteyshenkilö, voit asioida Yritysten OmaElisassa silloin, kun sinulle sopii.

Voit tehdä palvelussa täysin veloituksetta esimerkiksi:

  • Laskun toimitustavan muutoksen
  • Tarkistaa PUK-koodin
  • Hakea puheluerittelyn
Kirjaudu OmaElisaan sivun oikean yläkulman kohdasta "OmaElisa".

Ohjeet ja vinkit arkeen