Samsung T5 ulkoinen SSD-levy
Samsung T5 ulkoinen SSD-levy

Samsung T5 ulkoinen SSD-levy

Kannettavan SSD-levym avulla voit ottaa kaikki työ- ja viihdetiedostosi mukaan ja avata ne helposti missä ja milloin tahansa. Kompakti laite mahtuu vaikka taskuun mukaan.

Samsung T5 ulkoinen SSD-levy – näppärä taskukokoinen tallennustila

Yleinen kuvaus

  • Nopea tiedonsiirto, jopa 540 Mt/s
  • Pieni ja näppärä koko
  • Monipuoliset liitännät
  • Kolmen vuoden takuu

Samsung T5 on liikkuvan ammattilaisen paras kaveri: kannettava SSD-levy, jonka avulla voit ottaa kaikki työ- ja viihdetiedostosi mukaan ja avata ne helposti missä ja milloin tahansa. Voit yhdistää T5:n moniin eri laitteisiin, kuten PC- ja Mac-tietokoneisiin tai älypuhelimiin.

Pieni ja kompakti laite on kooltaan jopa hieman pankkikorttia pienempi ja painaa vain 50 grammaa, joten se mahtuu helposti vaikka taskuun mukaan. Alumiinista valmistettu täysmetallinen runko on tehty kestämään.

Laitteen mukana tulevilla USB Type-C to C- ja USB Type-C to A -johdoilla liität ulkoisen kovalevyn helposti laitteeseen kuin laitteeseen ilman ylimääräisiä sovittimia. Salasanasuojauksella tietosi pysyvät varmasti turvassa.

V-NAND -flash-muistin ja USB 3.1 Gen 2 -liitännän ansiosta T5:n siirtonopeus on jopa 540 Mt/s, joten voit siirtää ja varmuuskopioida vaivattomasti suuriakin tiedostoja kuten 4K-videoita ja HD-kuvia.

Tekniset tiedot

Tuotenimi

Samsung T5 ulkoinen SSD-levy

Tuotekoodi

MU-PA1T0B/EU musta 1 Tt

MU-PA500B/EU sininen 500 Gt

Muisti

500 Gt tai

1 Tt

Tiedonsiirron maksiminopeus

540 MB/s

Liitännät

1 x USB 3.1 Gen 2 - 24 pin USB-C

Virtalähde

USB-väylä

Mitat

7,4 x 5,73 x 1,05 cm

Paino

51 g

Väri

musta

sininen

Pakkauksen sisältö

Samsung T5, USB-C to USB-C ja USB-C to USB-A -kaapelit

Takuu

36 kk