Hyödynnä tarjous ja säästä 79 €. Norm. hinta 400 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Suunto 9 Peak Pro Titanium -GPS-urheilukello Slate
Suunto 9 Peak Pro Titanium -GPS-urheilukello Slate
Suunto 9 Peak Pro Titanium -GPS-urheilukello Slate
Suunto 9 Peak Pro Titanium -GPS-urheilukello Slate

Suunto 9 Peak Pro Titanium -GPS-urheilukello

-79 €
Valmistajan tehokkaimpia multisport-urheilukelloja. Tyylikkäästä ja titaaninlujalla kestävyydestä varustellusta kellosta löytyy lukuisia ominaisuuksia aktiivisen elämäntapasi rikastamiseen.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut321,00 €

Suunto 9 Peak Pro Titanium -GPS-urheilukello - tyylikäs ja kestävä multisport-kello

Yleinen kuvaus

  • Aitoa suomalaista käsityötä
  • Edistyksellinen akunkesto
  • Ensiluokkainen GPS-tarkkuus
  • Jopa 95 urheilutilan esiasetusta
  • Äärimmäisen kestävä

Suunto 9 Peak Pro Titanium on valmistajan tehokkaimpia multisport-urheilukelloja. Sen akunkesto on huippuluokkaa ja kestävyys alan tiukimpien standardien mukaan testattu. Äärimmäisen ohut ja ajattoman klassinen suunnittelu tekee kellosta myös todella tyylikkään. Se on rakennettu parhaista ja laadukkaimmista materiaaleista, kuten safiirilasista, ruostumattomasta teräksestä ja Titanium-malleissa myös titaanista. Voit halutessasi muuttaa kellon ulkoasua erilaisilla silikonirannekkeilla tai kestävämmillä tekstiilirannekkeilla.

Uuden vaikuttavan sirunsa ansiosta Suunto 9 Peak Pro Titanium reagoi kosketukseen erittäin nopeasti. Täysin uudelleensuunnitellun käyttöliittymän ansiosta kellon käyttäminen on entistä intuitiivisempaa ja selkeämpää. Uudelleensuunniteltu käyttöliittymä näyttää erittäin tyylikkäältä ja on nopea käyttää. Harjoituksen aloittaminen ja muut ominaisuudet ovat nyt entistä helpompikäyttöisiä.

Urheilukellon akunkesto on jopa 40 tuntia parhaalla GPS-tarkkuudella. Huipputason GPS näyttää sijainnin, vauhdin ja etäisyyden hämmästyttävän tarkasti, myös haastavissa olosuhteissa. 9 Peak Pro Titaniumin lataaminen on äärimmäisen nopeaa. Kello latautuu vain tunnissa tyhjästä täyteen ja jo 10 minuutin latauksella saat riittävästi virtaa kahden tunnin harjoitteluun. Suunto-sovelluksen kautta Suunto 9 Peak Pro Titanium tarjoaa käyttöön karttoja ja monipuolisia reittisuunnittelutoimintoja kaikkiin urheilusuorituksiin ja muihin aktiviteetteihin.

Kellossa on yli 95 urheilutilan esiasetusta. Näihin sisältyy esimerkiksi maastojuoksu, maastopyöräily, kuntosaliharjoittelu ja tennis. Suunto 9 Peak Pro Titanium on myös vedenkestävä 100 metriin saakka ja sopii sukellusharrastukseesi. Päivittäisiä aktiviteetteja ja tarvittavaa palautumista koskevat raportit auttavat sinua maksimoimaan kellon kaikki ominaisuudet.

Suunto 9 Peak Pro Titanium seuraa kuntotasoasi, kuntoikääsi, veren happipitoisuutta, kaloreita, askeleita ja paljon muuta. Unen, rasituksen ja palautumisen seuranta auttaa sinua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Sen avulla voit myös luoda yhteyden puhelimeesi ja hallinnoida musiikkia, ilmoituksia ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit hyödyntää kelloa lisäksi myös esimerkiksi reittisuunnittelussa, Cooper-testauksessa, muissa erilaisissa kuntotesteissä, treeniohjelman suunnittelussa ja palautumisen seuraamisessa.

Kello on valmistettu Suomessa 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa käyttäen.

Tekniset tiedot

Tuotekooodit

Sand SS050808000

Slate SS050809000

Paino ja mitat

55 g

43 x 43 x 10,8 mm

Materiaali

Ti5-titaania (kehä), safiirilasi (lasi), ruostumaton teräs, Ti5-titaani ja lasikuituvahvisteista polyamidi (kuori), silikoni (ranneke)

Vesitiiviys

100 metriin

Pakkauksen sisältö

Suunto 9 Peak Pro, latauskaapeli, käyttäjädokumentaatio

Takuu

24 kk