Teams Voice tuo puhelut TeamsiinTeams Voice tuo puhelut Teamsiin
Teams Voice

Tehoa töihin: Työpuhelut ja tiimityöskentely samassa paikassa!

Teams Voice tehostaa yrityksen viestintää ja tiimityöskentelyä, kun kaiken viestinnän voi hoitaa yhdessä paikassa.

Elisa IP Vaihdeliittymällä voi yhdistää puhelinverkon Microsoft Teams -sovellukseen. Puhevaihteen ominaisuuksien käyttäminen onnistuu suoraan Teamsin kautta. Näin Teamsin käyttö laajenee. Puhelut voi hoitaa kollegoiden ja asiakkaiden kanssa entistä ketterämmin.

Teamsin puhelintoiminnallisuus sopii erinomaisesti hybridi- ja liikkuvan tietotyön tekijälle. Sitä voi käyttää niin toimistolla, kotona, kuin reissussa.

Elisan IP Vaihdeliittymällä liität Teamsin puhelinverkkoon joustavasti ja kustannustehokkaasti. Puhelinjärjestelmän ja kaiken tietotyön keskittäminen Teamsiin on mutkatonta.

Olisiko aika siirtyä nykyaikaiseen puhepalveluun myös teidän yrityksessänne?

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme on sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä

Elisa tarjoaa helpon tavan yhdistää puhelut Teams-palveluun

Hanki valmis Teams Voice -paketti Elisalta

Elisa tarjoaa Teams-puhelut helppona rajapintana yrityksellenne. Tarjoamme plug-and-play rajapinnan, jossa Microsoft Teams yhdistetään puhelinverkkoon tietoturvallisesti ja hallitusti. Näin saatte Teams puhelut käyttöön kustannustehokkaasti ja huolehditte vain IT:n.

Elisa pilvipalvelu puheluiden käyttöönotto on nopeaa. Toteutuksemme tukee julkisia pilvipalveluita, joten yrityksenne tiloihin ei tarvitse tehdä mitään asennuksia.

IP vaihdeliittymän luovutusrajapintana toimii Elisan tietoturvallinen operaattoritason SBC rajapinta. Palveluun kuuluu yritysnumerot sekä yhteys julkiseen puhelinverkkoon.

Operaattorina meillä on pitkä kokemus luotettavista puheratkaisuista ja osaamme ennaltaehkäistä puhekanavan ongelmat.

Teams Voice - monipuolinen puheratkaisu

 • Yrityspuhelut Teams-kanavaan

  Teams puheyhteydellä työntekijät voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita Teams-sovelluksen kautta. Näin työntekijät voivat siirtyä ketterästi tiimityöskentelyistä puheluihin ja toisin päin.

  Teams-puhelut toimivat hyvin eri tilanteissa. Työntekijät voivat hoitaa yrityspuhelut missä tahansa käyttämällä puhelinta, tietokonetta tai mobiilisovellusta. Näin Teams tukee hyvin liikkuvaa työtä.

 • Edulliset puhelut ulkomaille

  Teams Voice sopii hyvin kansainväliseen liiketoimintaan.

  Ulkomaanpuheluiden kustannukset laskevat, kun eri maiden kollegat voivat soittaa puhelut verkon kautta.

 • Turvallinen pilvipalvelu

  Teams puheyhteydellä on luotettava ja tietoturvallinen puheratkaisu. Teams päivittyy säännöllisesti aina uusimpaan versioon ja Elisa varmistaa laadukkaan puhelurajapinnan saatavuuden.

  Teams puheyhteys Elisa IP Vaihdeliittymällä on helppokäyttöinen pilvipalvelun ja Operaattorin liittymän yhdistelmä. Palvelut saa nopeasti yhdistettyä ja Teamsin käyttäjäasetuksia saa helposti muokattua missä vaiheessa tahansa.

Miten soitan puheluita Teams Voicella?

Miten soitan puheluita Teams -palvelulla?

Puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen Teams Voicella on helppoa.

Näin palvelu toimii käytännössä:

 • Jokainen käyttäjä saa oman yritysnumeron, joka yhdistetään Teams-sovellukseen. Näin käyttäjä voi soittaa, vastaanottaa ja siirtää yrityspuheluita Teams-sovelluksesta.
 • Teams Voicea voi käyttää kuin normaalia puhelinta. Palvelussa tulee mukana tutut puhetoiminnallisuudet, kuten pito, vastaaja, jonotus ja koputus Microsoftin tiekartan mukaan.
 • Teams-ympäristöön voi tehdä myös sääntöjä puheluiden ohjauksiin, kuten normaalissa vaihdepalvelussa. Microsoft kehittää palvelua jatkuvasti. Palvelussa voi esimerkiksi määrittää erilaisia vastaanottajaryhmiä ja soittosarjoja, jolloin puhelut ohjautuvat suoraan esimerkiksi myyjille tai tekniselle tuelle.
 • Teams-puhelut toimivat kaikilla laitteilla. Teamsin sovellusta voi käyttää PC- tai MAC-tietokoneilla sekä mobiililaitteilla.

Kiinnostuitko Teams Voicesta?

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä