SD WAN on ohjelmisto-ohjattu ja pilvipohjainen yritysverkkoSD WAN on ohjelmisto-ohjattu ja pilvipohjainen yritysverkko
Elisa SD-WAN

SD-WAN siirtää yritysverkkosi pilveen

Uuden sukupolven SD-WAN-yritysverkossa fyysiset tietoliikenneliittymät ja verkon looginen rakenne on eriytetty toisistaan. Yritysverkkoa ohjataan keskitetysti pilvestä, mikä tuo joustavuutta ja parempaa näkyvyyttä verkkoon.

Ohjelmisto-ohjattu SD-WAN-verkko on nopeasti muunneltavissa ja skaalattavissa tarpeiden tai maantieteellisen fokuksen muuttuessa. Siihen voidaan yhdistää eri tekniikoita ja eri operaattoreiden liittymiä yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Meiltä saat parhaan asiantuntemuksen yritysverkkosi kehitykseen. Takaamme, että siirtyminen SD-WAN-yritysverkkoon on hallittua ja se toteutetaan aina yrityksesi toivomassa tahdissa.

Tutustu SD-WAN-ratkaisuun ja kysy meiltä lisää!

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME!

Miksi kannattaa valita Elisan SD-WAN-verkko?

Moderni yritysverkko


SD-WAN on virtuaalinen ja ohjelmoitava verkko, joka muodostetaan fyysisten tietoverkkojen yläpuolelle. SD-WANin pohjalla voit käyttää eri operaattoreiden fyysisiä verkkoja ja teknologioita. Näin SD-WAN mukautuu ICT-ympäristöösi ja se ei ole sidottu tiettyyn toimittajaan.

Parempi näkyvyys verkkoon


Yritysverkko pilvessä antaa entistä paremman näkyvyyden siitä, mitä verkossa tapahtuu. Näin esimerkiksi tietoliikenteen pullonkaulat saadaan esiin. Elisalta saat käyttöösi visuaalisen analytiikkaportaalin, josta seuraat helposti verkkosi tapahtumia.

Globaali verkko helposti


Globaali verkko voidaan toteuttaa täysin yhtenäisellä teknologialla. Tällöin alueelliset erot liittymien tekniikoissa ja saatavuudessa voidaan häivyttää. Näin SD-WAN tuo kansainväliseen verkkoon toimintavarmuutta ja kustannussäästöjä.


Ohjelmisto-ohjatun verkon tekniset ominaisuudet

  • Sovelluspohjainen reititys ja kuormantasaus eri yhteyksien kesken.
  • Kehittynyt analytiikka.
  • Mahdollisuus tehdä vikasietoisia korkean käytettävyyden ratkaisuita kombinoimalla eri underlay-tekniikoita.
  • Integroitu 4G-toiminnallisuus.
  • Jokainen toimipisteliittymä voi tarvittaessa olla paikallinen palomuuri, jolloin virtuaalisten yksityispilvien, kuten Azuren ja AWS:n käyttö tehostuu.


Elisalta saat SD-WAN -verkon vaivattomasti


Ajankohtaiset sisällöt SD-WANista


Podcast SD-WANista


Elisan muut yritysverkkoratkaisut