Copilot for Microsoft 365Copilot for Microsoft 365
M365 Copilot

Copilot for Microsoft 365 - tekoälykyvykkyydet osaksi arkea

Copilot for Microsoft 365 tuo tekoälyn osaksi tuttuja M365-sovelluksia, kuten Outlook, Word, Excel, Powerpoint ja Teams. Microsoft Copilot on henkilökohtainen avustajasi, joka integroituu saumattomasti M365-työkaluihin.

Microsoft 365 Copilot tuo tekoälykyvykkyydet osaksi arkea ja auttaa työntekijöitäsi esimerkiksi tekstin tuottamisessa, kokousmuistiinpanojen luomisessa, sähköpostien sisällön kokoamisessa tai tekstitiedoston muuntamisessa esitysmuotoon.

Tekoälykyvykkyyksillä toimistosovellusten käyttö sekä työnteko tehostuu.

Elisa on Microsoftin virallinen yhteistyökumppani ja tarjoamme laajan valikoiman Microsoftin tekoälykyvykkyyksiä asiakkaillemme.

Kysy lisää Microsoft Copilotista!

Copilot for Microsoft 365 on julkaistu laajaan myyntiin 16.1.2024. Ota meihin yhteyttä - asiantuntijamme on pian apunasi!

Ota yhteyttä

Palvelu vaatii toimiakseen vähintään Business Standard -tason Microsoft 365 -lisenssin. Copilotin voit hankkia Elisalta joko myyntimme tai Lisenssien hallintaportaalin kautta.

Elisa on vuoden 2023 Microsoft-kumppani

Microsoft Partner of the Year 2023 image

Palkinto jaetaan vuosittain osoituksena laaja-alaisesta osaamisesta Microsoft-teknologioiden hyödyntämisessä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Copilotin käyttökohteet ja ominaisuudet

Copilotin käyttökohteet

Toimistosovellusten tekoälytoiminnot vähentävät manuaalisten työtehtävin taakkaa ja Copilotin avulla voit automatisoida rutiininomaisia tehtäviä. Näin työntekijöillesi jää enemmän aikaa keskittyä ajatustyötä vaativiin tehtäviin ja työnteko tehostuu.

Tekoälykyvykkyys toimistosovelluksissa voi tukea työntekoa esimerkiksi näin: 

 • Wordissa Copilot voi luoda tekstin ensimmäiset luonnokset ideoidesi pohjalta
 • PowerPointissa Copilot voi tiivistää esityksen laajan tekstin ytimekkäiksi luetteloiksi
 • Teamsissa Copilot voit antaa yhteenvedon siitä, mitä kokouksessa käytiin läpi ennen liittymistäsi 

Microsoft 365 Copilot on saatavilla seuraaviin sovelluksiin: Teams, Outlook, Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Loop ja Whiteboard. Lisäksi lisenssiin kuuluu Copilot Chat. Copilot julkaistaan myöhemmin myös Microsoftin muihin palveluihin, kuten Dynamics 365:seen ja Power Platformiin.

Miksi valita M365 Copilot Elisalta?

 • Olemme asiantunteva tekoälykumppani

  Olemme osallistuneet M365 Copilotin kehitystyöhön Microsoftin virallisena kumppanina ja olemme myös päässeet testaamaan Copilotia ennakkoon ensimmäisten yritysten joukossa.

 • Rakennamme saumattoman yhteyden IT-ympäristöösi

  Copilot linkittyy saumattomasti muihin Microsoft 365:n työkaluihin. M365 Copilotin tehokas käyttö kuitenkin vaatii yritykseltä suunnittelua ja uuden opettelua – olemme tukenasi aina kokeiluista toteutukseen.

 • Kanssamme käytät tekoälyä tietoturvallisesti

  Microsoft Copilot takaa turvallisen tekoälyn käytön. Datasi pysyy turvassa organisaatiosi sisällä, eikä yrityksesi tietoja käytetä kielimallien koulutuksessa.

Nainen tietokoneen äärellä

Laajenna Copilotin käyttöä plugin-toteutuksilla

M365 Copilotin käyttöä on mahdollista laajentaa erilaisilla plugin-ratkaisuilla ja Copilotiin voidaan luoda myös yrityksesi omia käyttökohteita.

Näin Copilotin ominaisuudet voivat ulottua myös Microsoft 365 -sovellusten ulkopuolelle.

Elisa on ainoana suomalaisena yrityksenä ollut kehittämässä Microsoft Copilotin plugin-ratkaisuita.

Varmista avullamme yrityksellesi uusimmat teknologiat käyttöön!

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit ottaa yhteyttä meihin myös puhelimitse 0800 04411 (Ma-Pe klo 8-16). Puhelu on maksuton.

Tutustu myös näihin palveluihimme

 • Microsoft 365

  Microsoft 365 -lisensseillä saat tutut toimisto-ohjelmat käyttöösi. Elisalta saat M365-lisenssit, palveluihin sopivat tekoälykyvykkyydet sekä tukipalvelut helposti yhdestä paikasta.

 • Tekoälypalvelut

  Tehokkailla tekoälypalveluilla vahvistat liiketoimintaasi. Erilaisten tekoälyratkaisuiden ja isojen kielimallien avulla voidaan muun muassa tehostaa asiakaspalvelua ja myyntitoimintoja.

 • Pilvityökalut

  Pilvipohjaiset työkalut auttavat tehokkaan työympäristön rakentamisessa. Pilvityökaluolla työ on ennakoitavampaa, sujuvampaa sekä tuottavampaa työnteon sijainnista riippumatta.