DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)

DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)

DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) mahdollistaa mukaansatempaavan FPV-lentokokemuksen. Mukana tulevat DJI Goggles 2 -FPV-lasit tarjoavat mukavuutta kevyillä Micro-OLED-näytöillä.
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
  • DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa
Yhteensä (alv 0%)
Kertamaksut1 193,00 €

DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)

Yleinen kuvaus

  • Imersiivinen lentokokemus
  • Vakautettu 4K-videokuvaus
  • DJI Goggles 2 -FPV-lasit
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) on mainio combo dronen lennöttämiseen. DJI Goggles 2 -FPV-lasit tarjoavat mukavuutta kevyillä Micro-OLED-näytöillä. Mukaansatempaava kuva viiveettömällä seurannalla. Kaksi HD Micro-OLED-näyttöä tarjoavat hämmästyttävän ja selkeän kuvan 100 Hz:n virkistystaajuudella. Säädettävän diopteriasetuksen avulla lasit voidaan mukauttaa käyttäjän silmille sopivaan asentoon +2.0D - -8.0D välillä. HD-tasoinen matalan viiveen videoseuranta mahdollistaa sulavan ja tarkan reaaliaikaisen näkymän lennostasi. DJI Motion Controller tarjoaa täysin uuden tavan lentää. Tämän kompaktin ja intuitiivisen laitteen avulla voit ohjata droneasi käden liikkeiden avulla.

DJI Avatan kamera on varustettu upealla 48 MP:n 1/1.7" CMOS-kennolla, joka tukee 155° FOV:n ultralaajakuvakulmakuvausta 4K 60fps -laadulla ja 150 Mbps:n bitratella. D-Cinelike Color -tila sekä RockSteady- ja HorizonSteady-vakautukset mahdollistavat lentäjille ammattitasoisen lopputuloksen. Useimmat dronet mahdollistavat parhaimmillaan 84° kuvausalan, mutta DJI Avatan kehittynyt ultralaajakuvakulma mahdollistaa jopa 155° kuvausalan. Koe vaikuttava ja mukaansatempaava videokuvaus näyttävillä visuaaleilla.

Avatan innovatiivisen muotoilunsa ansiosta se on aina valmiina uuteen seikkailuun. Kevyen ja kompaktin muotoilunsa ansiosta sitä on helppo pitää mukana minne ikinä menetkin. Avata on kevyestä muotoilustaan huolimatta rakennettu kestämään kolhuja. Sisäänrakennetut potkurinsuojukset sekä kestävä runko vähentävät vaurioiden riskiä. Uusi aerodynaaminen muotoilu mahdollistaa jopa 18 minuutin lentoajan. Tutki ympäristöäsi vapaasti ja löydä uusia tapoja kuvata näyttäviä videoita ja otoksia. DJI Avata mahdollistaa luovemman videokuvauksen missä tahansa ympäristössä. Lennä oksien välistä, siltojen alta tai ahtaiden käytävien läpi. Saavutat aina upean lopputuloksen. Avatan Turtle Mode -tila mahdollistaa laitteen nousun takaisin lentoon, vaikka se päätyisi selälleen.

Potkurinsuojusten lisäksi Avatassa ToF-infrapunatunnistin, joka havaitsee alla olevat esteet ja mahdollistavat Avatan lennon matalalla tai sisätiloissa. DJI Avata on varustettu hätäjarrulla sekä hover-toiminnolla sekä alaspäin suuntautuvalla esteentunnistuksella. Kauko-ohjaimen hätäjarrupainike pysäyttää dronen lennon ja jättää sen leijumaan turvallisesti paikalleen. DJI Avata on varustettu älykkäällä RTH(Return To Home)-kotiinpaluu toiminnolla akkujen varaustason ollessa alhainen. Voit harjoitella lentämistä eri ohjainten kanssa Manual Mode -tilassa tai DJI Virtual Flight -sovelluksella Android- ja PC-laitteilla. Manual Mode -tilassa voit harjoitella vaativampia liikkeitä ja vakaampaa lentämistä DJI FPV Remote Controller 2 -kauko-ohjaimen kanssa.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

CP.FP.00000101.01

Ominaisuudet

maksimi etäisyys: 11,6 km
maksimi lentonopeus: 97km/h
paino: 410g
lentoaika: max 18min

Takuu

Valmistajan myöntämä takuu 24 kk, akulla 12 kk

Pakkauksessa mukana

1 x DJI Goggles 2 -FPV-lasit
1 x DJI Motion Controller -liikeohjain
1 x DJI Goggles 2 -lasien akku
1 x DJI Goggles 2 -kehyspari
1 x DJI Goggles 2 -näytönsuoja
1 x DJI Goggles 2 -päähihna
1 x DJI Goggles 2 -virtakaapeli
1 x DJI Goggles 2 -kaksikaistainen antenni (pari)
1 x OTG-kaapeli
1 x Avainnauha