Enreach Voice -puhelinjärjestelmäEnreach Voice -puhelinjärjestelmä
Enreach Voice

Enreach Voice – suunniteltu tukemaan monikanavaista asiakaspalvelua

Enreach Voice -puhelinjärjestelmä yhdistää asiakaspalveluun saapuvat puhelut saumattomasti yrityksenne CRM-dataan mahdollistaen asiakaspalvelijalle 360° -näkymän asiakkaaseen.

WebRTC-teknologiaan perustuvan sulautetun puhekanavan (embedded voice) avulla saapuvat puhelut reititetään asiakasdatan perusteella ja asiakaspalvelijalle voidaan tuoda soittajan relevantit tiedot näkyviin jo ennen puheluun vastaamista. Lopputuloksena on puheluiden tehokkaamman käsittelyn kautta saavutettava uusi tehokkuuden taso, joka näkyy asiakkaillenne huipputason asiointikokemuksena perinteisessä puhekanavassa.

Enreach Voicen käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista – ratkaisu ei vaadi erillistä ohjelmistoa eikä sen käyttö edellytä Elisan liittymäasiakkuutta. Palvelu jakautuu Enreach Voice for D365, Enreach Voice for Salesforce ja Enreach Voice for Browser osa-alueisiin, joiden valmiit syväintegraatiot mahdollistavat yrityksesi puhekanavan yhdistämisen mihin tahansa CRM-järjestelmään ja asiakasdataan.

Tutustu Enreach Voice -puhekanavaratkaisuun ja kysy lisätietoja!

Kokeile demomme avulla, miten Enreach Voicen puhelinjärjestelmä toimii käytännössä!

Pyydä esittely

Enreach Voice ratkaisee asioinnin pullonkauloja tehokkaasti

Elisa Puhebotti -ratkaisu on joustava ja kotimainen
 • Puhelut reititetään ja ohjataan oikealle asiakaspalvelijalle tai asiantuntijalle asiakasdatan avulla.
 • Asiakaspalvelijalla on aina ajantasainen tieto soittajasta: kuka hän on ja millainen on hänen asiointihistoria.
 • Asiakaspalvelutiketit kirjautuvat automaattisesti – ei enää unohtuneita merkintöjä.
 • Analogisen puhekanavan data saadaan vihdoin hyödynnettävään muotoon ja esimerkiksi tavallisten yhteydenottojen syiden analysointi helpottuu.
 • Enreach Voice on suunniteltu tukemaan monikanavaista asiakaspalvelua ja se sisältää kaikki puhelinvaihteen tärkeimmät ominaisuudet, kuten puheluiden tallennus ja ulospäin näytettävän numeron valinta.
 • Palvelu tarjoaa tuoreimmat puhedatan käsittelyyn suunnitellut ratkaisut aina reaaliaikaisesta puheentunnistuksesta puhelinkeskustelujen litterointiin.

Sulautettu puhekanava parantaa asiakaskokemusta

 • Hyödynnä asiakasdataa puheluiden hallinnassa

  Enreach Voice sulautuu osaksi CRM- ja tiketöintijärjestelmää, joka tuo automaattisesti asiakasdatan puheluiden hallintaan. Ohjaamalla kontakteja dataperusteisesti optimoit yrityksesi käytössä olevat resurssit, sujuvoitat asiointia ja tuotat maailmanluokan asiakaskokemuksia.

 • Minimoi arvoa tuottamattomat asiointivaiheet

  Puhelut ohjataan datan avulla haluttuun jonoon tai jopa halutulle asiakaspalvelijalle ilman tarpeettomia välivaiheita. Kaikki soittajaa koskeva relevantti tieto tuodaan automaattisesti asiakaspalvelijan työpöytänäkymään jopa ennen kuin puheluun vastataan, mahdollistaen asiakaspalvelijalle todellisen 360° -näkymän asiakkaaseen ja siten asian tehokkaan käsittelyn.

 • Paranna työntekijäkokemusta automaatiolla

  Kun asiakas tunnistetaan ja häntä koskevat tiedot tuodaan automaattisesti asiakaspalvelijalle, työn kuormittavuus vähenee merkittävästi. Saumattomuus ja huippuluokan työntekijäkokemus näkyvät asiakkaalle saakka asioinnin helpottuessa ja nopeutuessa. Oikeilla työkaluilla hallitset saapuvia puheluita halutulla tavalla, jolloin asiakaspalvelijat voivat keskittyä olennaiseen, eli asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen.

Puheentunnistus on yksi muoto luonnollisen kielen käsittelyä (Natural Language Processing)

Enreach Voice tuo tehoa asiakaspalveluun

Puhekanava on asiakaspalvelun kivijalka – asiakkaat edelleen odottavat yrityksen tarjoavan kanavan johon soittaa. Perinteisesti asiakaspalvelun puheluita hallitaan joko puhelinvaihteen kautta, erilaisilla puhelua järjestelmässä kuljettavilla toimenpiteillä tai asiakkaan tunnistamisratkaisuilla.

Nämä keinot auttavat puhelun kohdentamista oikeille asiantuntijoille, mutta kaikista asiakkaan tunnistamis- ja puhelunohjaustoimenpiteistä huolimatta asiakaspalvelija ei puheluun vastatessaan tiedä soittavasta asiakkaasta paljon. Tällöin aikaa kuluu tilanteen kartoittamiseen, joka pidentää puhelimessa vietettyä aikaa.

Sujuvan asiakaskokemuksen näkökulmasta on tärkeää, että asiakaspalvelelijalla on käytössään parhaat mahdolliset työkalut asian hoitoon – oikeilla ratkaisuilla haastavakin tilanne saadaan käännettyä positiiviseksi.

Asiakaspalvelija

Asiakaskohtainen tilannekartoitus palvelumuotoilun keinoja hyödyntäen

Elisalla on pitkä kokemus asiakaspalveluratkaisuista ja tuemme kumppaneitamme asiakaspalveluratkaisujen kehitystarpeissa monipuolisesti.

 1. Syväsukellus tilanteeseen, tavoitteisiin ja tarpeisiin palvelumuotoilun menetelmin
 2. Asiakasyhteydenottojen ja tiketöinnin työkalujen määrittely
 3. Puhekanavan sulauttaminen osaksi muuta ympäristöä
 4. Itsepalvelun ja automaation ratkaisut
 5. Datan ja analytiikan hyödyntäminen jatkuvan kehittämisen perustana

Lopputuloksena on yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin suunniteltu kokonaisuus, jolla tehostetaan ja parannetaan asiointia niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Lue lisää aiheesta:

Haluatko kuulla lisää tai saada tarjouksen?

Jätä viesti myyjälle