Elisa auttaa saamaan ERP-järjestelmästä paremman hyödyn irti ja kehittämään toiminnanohjaustaElisa auttaa saamaan ERP-järjestelmästä paremman hyödyn irti ja kehittämään toiminnanohjausta
ERP-palvelut

Nykyaikaisella ERP-järjestelmällä tehostat toiminnanohjausta

Oletko etsimässä sopivaa toiminnanohjausjärjestelmää yrityksellesi? Vai onko yritykselläsi jo ERP-järjestelmä, mutta se ei vastaa nykyisiä tarpeitanne? Vai haluaisitko hyödyntää ERP-dataa paremmin osana liiketoimintaasi?

Autamme viemään yrityksesi toiminnanohjauksen ja ERP-järjestelmän nykypäivään. Katsomme yrityksesi toiminnanohjauksen kokonaisuutena ja tuemme prosessien kehittämisessä alusta loppuun asti. Lisäksi varmistamme, että yrityksesi pääsee hyödyntämään dataa tehokkaammin liiketoiminnassa.

ERP-palveluilla autamme taloushallintoa, huolto- ja varastohallintaa sekä muuta resurssien ohjausta - kuten HR-toimintaa ja logistiikkaa. Ketterällä kehityksellä ja huippuosaajilla varmistamme, että ERP-ratkaisu tukee aidosti yrityksesi toimintaa.

Tutustu ERP-palveluihimme ja ota yhteyttä!

Kysy lisää toiminnanohjauksen kehittämisestä - asiantuntijamme vastaavat:

ota yhteyttä

ERP (Enterprise Resource Planning) tarkoittaa toiminnanohjausjärjestelmää

Mikä on toiminnanohjausjärjestelmä (ERP)?

Toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP (Enterprise Resource Planning) on tietojärjestelmä, joka kokoaa yhteen yrityksen eri toimintoja ja resursseja. ERP-järjestelmää käytetään usein eri toimintojen ja prosessien hallintaan, suunnitteluun ja ohjaukseen. ERP-järjestelmä voi sisältää esimerkiksi yrityksen laskutusta, kirjanpitoa, varasto- ja huoltohallintaa sekä HR-toimintoja.

Toiminnanohjausjärjestelmän kehitys kannattaa

  • Saat lisää tehokkuutta toiminnanohjaukseen

  • Ohjaat liiketoimintaasi paremmalla tilannekuvalla

  • Saat ketterämmän ja nykyaikaisen tietojärjestelmän

Näin Elisa auttaa ERP:n kanssa

Elisa auttaa ERP-järjestelmän käyttöönotossa, integraatioissa ja jatkuvassa kehittämisessä

ERP-prosessien suunnittelu ja optimointi

Selvitämme palvelumuotoilun keinoin, miten yrityksesi toiminnanohjausta toteutetaan nyt ja miten sitä voisi kehittää sujuvammaksi.

ERP-järjestelmän käyttöönotto

Autamme toiminnanohjausjärjestelmän sujuvassa käyttöönotossa - suunnittelusta tekniseen toteutukseen asti.

Integraatiot eri tietojärjestelmiin

Toteutamme integraatiot eri järjestelmien, kuten ERP:n ja CRM:n välillä. Varmistamme integraatioiden tietoturvan ja datan päivittymisen järjestelmästä toiseen.

Jatkuva kehitys ja kumppanuus

Pidämme huolen, että ERP-järjestelmä tukee liiketoimintaasi ja kehittyy muuttuvien tarpeiden mukana. Elisan huolenpitomallilla varmistamme, että yrityksesi pysyy tyytyväisenä ja saa meiltä nopeasti apua.

Esimerkkitapauksia ERP-projekteista

Elisa auttaa yrityksiä ERP-datan hyödyntämisessä ja raportoinnissa

ERP-datan hyödyntäminen

  • Autamme hyödyntämään ERP-dataa paremmin yrityksen liiketoiminnan ohjauksessa ja raportoinnissa.
  • Teemme integraatiot yrityksesi ERP-järjestelmästä, kuten Microsoft Dynamics 365 Business Central -ohjelmasta, muihin taustajärjestelmiin.
  • Tuemme ERP-datan analysoinnissa ja jatkohyödyntämisessä. Näin voidaan tunnistaa toiminnan pullonkaulat ja tehostaa prosesseja.

Toiminnanohjaus voidaan tehdä myös ilman ERP-järjestelmää

  • Katsomme yrityksesi toiminnanohjausta tarve-edellä - emme ohjelmisto-edellä.
  • Toiminnanohjaus voidaan toteuttaa esimerkiksi ketterällä Power Apps -sovelluksella. Tällöin yhdistämme tietoa eri järjestelmistä helppokäyttöiseen sovellukseen, jolloin yrityksesi ei tarvitse hankkia isoa ERP-järjestelmää.
  • Tällainen ketterä toteutus sopii hyvin esimerkiksi toimiston resurssien hallintaan ja työnohjaukseen.

Kysy lisää ERP-palveluista:

¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet.

Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.