Tarjous - Säästä 56,50 €

Garmin Vivoactive 4
Garmin Vivoactive 4

Garmin Vivoactive 4

Laadukas älykello seuraa aktiivisuuttasi ja pitää hyvinvoinnistasi huolta. Vivoactive 4 -älykellossa on mukana helposti seurattavia treenejä, joita voit katsoa suoraan kellon näytöltä. Kello on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön seuraamaan aktiivisuuttasi ja palautumistasi.

Garmin Vivoactive 4 – aktiivisuutta ja hyvinvointia älykellon kanssa

Yleinen kuvaus

  • Monipuoliset hyvinvointiominaisuudet
  • Vedenkestävyys 5 ATM
  • Älykellotilassa jopa 8 päivän akunkesto
  • Yhteensopivuus älypuhelimen kanssa

Hyödynnä tarjous ja säästä 56,50 €. Norm. hinta 281,50 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Vivoactive 4 -älykellossa on mukana helposti seurattavia treenejä, joita voit seurata suoraan kellon näytöltä. Tätä älykelloa ei tarvitse ottaa pois edes suihkussa, sillä se kestää vettä ja roiskeita. Kello on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön seuraamaan aktiivisuuttasi ja palautumistasi, ja pitkäkestoinen akku kestää jopa 8 päivää älykellotilassa.

Vivoactive 4 on tehty pitämään hyvinvoinnistasi huolta: Body Battery -energianseuranta mittaa kehon energiatasoa. Kello seuraa lisäksi hengitystä, kuukautiskiertoa, stressitasoa, unta, sykettä ja nesteytystä. Monipuoliset ominaisuudet auttavat sinua tarkkailemaan vointiasi ja lepäämään, kun on tauon aika.

Jos haluat alkaa treanata juoksemista, saat Vivoactive 4 -kellosta oivan treenikaverin. Vivoactive 4 sisältää monipuolisia juoksuharjoituksia, joilla treenaat vaikkapa 5 000 tai 10 000 metrin juoksun tai jopa puolimaratonia varten.

Voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköposteja suoraan kellosi näytölle, joten työpaikalla, auton ratissa tai lenkillä säästyt puhelimen vilkuilulta, kun liität älykellosi yhteensopivaan älypuhelimeen.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Garmin Vivoactive 4.

Tekniset tiedot

Näyttö

33 mm:n kosketusnäyttö (1,3 tuumaa) (260 x 260 pikseliä)

Materiaali

Corning Gorilla Glass 3 -lasi (linssi), ruostumaton teräs (kehys), kuituvahvisteinen polymeeri ja polymeeritakakansi (runko)

Ranneke

Pikakiinnitteinen 22 mm silikoni. Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 135−200 mm

Yhteydet

Bluetooth, ANT+, Wi-Fi

Mitat

Kotelon koko 45,1 x 45,1 x 12,8 mm

Paino

50,5 g

Akunkesto

älykellotilassa enintään 8 päivää, GPS-tilassa musiikkiominaisuus käytössä enintään 6 tuntia

Navigointi

GPS, Glonass, Galileo, kompassi, gyroskooppi

Vesitiiviys

5 ATM

Älypuhelimen yhteensopivuus

iPhone, Android

Kellotoiminnot

aika/päiväys, GPS-aikasynkronointi, automaattinen kesäaika, herätyskello, ajastin, sekuntikello ja auringonnousu/laskuajat

Tuotekoodi

010-02174-12 (musta), 010-02174-02 (harmaa)