Honor Watch ES -aktiivisuusranneke
Honor Watch ES -aktiivisuusranneke

Honor Watch ES -aktiivisuusranneke

Honor Watch ES -aktiivisuusrannekkeen 2,5D-lasikuori on miellyttävä silmille ja sileä koskettaa. Aseta suosikkikuvasi kellotauluksi. Voit nyt jopa mukauttaa pääkellonäkymän valitsemalla vain haluamasi tiedot. Always-on-displayn avulla tarkistat saapuvat puhelut, uudet viestit ja kalenterin tapahtumat vain nostamalla rannetta.

Honor Watch ES -aktiivisuusranneke

Yleinen kuvaus

  • 1,64 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö
  • Kevyt, ohut ja miellyttävä ranteessa
  • Henkilökohtainen virtuaalivalmentaja
  • Sykkeen, stressin ja unen seuranta

Kehyksetön täysvärinäyttö tuottaa elävän kuvan, ja säätää kirkkauden automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaan, jotta käytettävyys on taattu aamusta iltahämärään. 2,5D-lasikuori on miellyttävä silmille ja sileä koskettaa. Aseta suosikkikuvasi kellotauluksi. Voit nyt jopa mukauttaa pääkellonäkymän valitsemalla vain haluamasi tiedot. Always-on-displayn avulla tarkistat saapuvat puhelut, uudet viestit ja kalenterin tapahtumat vain nostamalla rannetta.

Honor Watch ES on sisältää 12 animoitua treeniohjelmaa ja 44 kehon liike-animaatiota mukaan lukien: toimiston pikatreeni ja vatsalihas-harjoitus. Kello tunnistaa automaattisesti, kun juokset ulkona / sisällä, kävelet ulkona / sisätiloissa, soudat tai käytät elliptistä kuntoilulaitetta. Aktiivisuusrannekkeen akku kestää jopa 10 päivää yhdellä latauksella. Jos akku loppuu, 30 minuutin pikalataus voi kestää jopa viikon normaalia käyttöä.

Honor Watch ES:ssä on 10 ammattimaista harjoittelutilaa - mukaan lukien kävely, juoksu, pyöräily, uinti - jotka tarjoavat korkean tason kuntoseurannan henkilökohtaisella ohjauksella. Löydä suosikkiharjoituksesi 85 mukautetusta harjoittelutilasta, jotta pysyt aktiivisena ja motivoituneena. Honor Watch ES seuraa harjoittelusi tehokkuutta ja tarjoaa henkilökohtaisia ohjeita ja suosituksia, jotka perustuvat reaaliaikaisiin mittareihin, mukaan lukien syke ja kulutetut kalorit.

Kellon käyttämä TruSleep teknologia on erikoistunut unen eri osa-alueisiin (syvään, kevyeen, REM-uneen ja valveillaoloon) sekä hengityksen analysointiin, saadaksesi korkeatasoisen unenseurannan yhdellä silmäyksellä. Personoidut arviot ja suositukset antavat tärkeää tietoa saavuttaaksesi paremman unenlaadun.

Huippuluokan TruSeen 4.0 -sykemittari käyttää tehostettua optista polkua ja seuranta-algoritmeja saadakseen tarkkoja lukemia tarjoamalla jatkuvaa seurantaa ja ajankohtaisia ilmoituksia kohonneista, tai epänormaaleista tuloksista. Sp02 mittauksella saat mitattua veren happisaturaatiota, jonka ansiosta voit arvioida kuinka kehosi sopeutuu treenin eri vaiheissa, tai korkeusvaihteluissa.

Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Honor Watch ES -aktiivisuusranneke!

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

55026055 Icelandic White

55026053 Meteorite Black

55026054 Coral Pink

Kellotaulun mitat

Korkeus: 46mm

Leveys: 30mm

Näyttö

1.64" AMOLED kosketusnäyttö

456 x 280 pikseliä

Personoidut kellotaulut, kuusi always-on-display -kellotaulua

Paino

21 g (ilman ranneketta)

Sensorit

6-akselinen IMU-sensori: kiihtyvyys, gyroskooppi, optinen sykesensori, kapasitiivinen sensori, ympäristönvalo -sensori

Urheilusuorituksen monitorointi

12 animoitua kuntoiluohjelmaa

44 kehon liike-animaatiota

95 erilaista kuntoiluohjelmaa

Hyvinvoinnin seuranta

Huawei TruSeen 4.0 sykemittaus

SpO2 eli happisaturaation mittaus

Unen ja stressin seuranta

Akku

Jopa 10 päivää

Tukee pikalatausta

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät

Android 5.0. tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi

Muuta

Sykkeenmittaus

Vedenkestävyys 5ATM-luokitus (jopa 50 metriin asti)

Bluetooth: 5.0, 2.4GHz