North Managed Services Partner of the year -palkinto Elisalle

Lukuaika < 1 min

Kuvassa Ciscon Channel Director Kim Sonn (vas.), Elisa Connectivityn Vice President Jorma Niemelä sekä Janne Tagström, Managing Director Cisco Finland & Baltics ja Niklas Andersson, Vice President, Cisco.

Elisalle myönnettiin marraskuussa 2022 Ciscon partneritapahtumassa Las Vegasissa Managed Services Partner of the Year -palkinto.  

Managed Services Partner of the Year -palkinnolla palkitaan Ciscon kumppani, joka on suorittanut erinomaisesti kahdella keskeisellä osa-alueella: kokonaismyynti tuoton ja kasvun kautta Ciscon myyntisegmenteille ja sitoutuminen uusien hallinnoitujen palvelujen kehittämiseen avainteknologioiden ympärille. 

Palkinnon vastaanotti paikan päällä Las Vegasissa Elisan Connectivityn Vice President Jorma Niemelä.

Elisalla ja Ciscolla on pitkä yhteinen historia vuodesta 1988, josta lähtien Elisa on kehittänyt tarjontaansa Ciscon ekosysteemin ympärille.

Elisa on Ciscon SDA:n (Software-Defined Access) ensimmäinen yhteistyökumppani Suomessa ja on kehittänyt sitä aktiivisesti vuodesta 2018. Elisa lanseerasi tänä vuonna Elisa Intelligent LAN 2.0:n lisäpalveluilla, joita ovat esimerkiksi DNA Spaces ja Stealthwatch.