Supersuosittu Kahvila Siiri satsaa palveluun ja tarjoaa nopean 5G-WiFin asiakkailleen

Lukuaika 2 min

Pirkanmaan parhaaksi äänestetty Kahvila Siiri otti käyttöön nopean 5G-laajakaistan asiakkaidensa ja kahvilassa kokoustavien yhdistysten iloksi.

Kuvat: Kahvila Siiri

Hybrityön yleistymisen myötä tapa vaihdella työnteon paikkoja työvälineistä tinkimättä on kasvanut. Tämä on huomattu monessa kahvilassakin: asiakkaiden vaatimuksien täyttämiseen ei enää riitä takkuileva ja kuormittunut WiFi-verkko.

Kansainvälistäkin mainetta kerännyt Kahvila Siiri on yksi edelläkävijöistä erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoajana.

Leena Soini, Kahvila Siiri

Lempäälässä, järven rannalla sijaitseva Kahvila Siiri on yrittäjä Leena Soinin, 63, tunnelmallinen luomus, josta on tullut suuri menestys. Maine on kiirinyt ilman mainontaa puskaradiossa ja somessa, ja viime kesänä kahvilaan suorastaan jonotettiin.

Kahvilan salaisuus on itse tehdyt herkulliset leivonnaiset ja ruuat sekä tunnelmallinen sisustus ja ystävällinen palvelu. Palveluihin lisättiin loppukesästä vielä huikean nopea ja kiinteä 5G-laajakaista, joka tarjoaa asiakkaille WiFin ja parantaa asiakaspalvelua monin tavoin.

“Meillä on esimerkiksi paljon yhdistysasiakkaita, jotka pitävät mielellään kokouksiaan tiloissamme. Heillä on tarve hyvin toimiville nettiyhteyksille. Myös muille asiakkaille vierasverkko on iloksi, jos haluaa tehdä vaihteeksi töitä hieman erilaisessa miljöössä ja nauttia samalla lounaat ja kahvit”, Soini kertoo.

Ajan hermoon osunut kahvilakonsepti

Kahvila Siiri on Soinin omista arvoista ponnistava konsepti, joka on osunut monella tapaa ajan hermoon, aitouden ja nostalgian kaipuuseen.

“Minulla oli jo Kalajoella asuessani lapsenlapseni Siirin mukaan nimetty itse tehtyjä tuotteita myyvä kahvila ja Pirkanmaalle muutettuani toivoin voivani perustaa sellaisen tännekin”, Leena Soini kertoo.

Soini sai vuokrattua kunnalta kesähuvilana alkujaan toimineen 1800-luvun hirsitalon, jonka hän sisusti remontoinnin jälkeen ajan henkeen antiikkikalustein. Pöydiltä löytyy aina myös omistajan valitsemia tuoreita kukkia. Vuodesta 2016 toiminut kahvila valittiin äskettäin Aamulehden lukijoiden äänestyksessä Pirkanmaan parhaaksi kahvilaksi.

Yasmin Nummela (vasemmalla) ja Oili Viljakainen
Kahvila Siirin keittiössä Yasmin Nummela (vasemmalla) ja Oili Viljakainen

Kahvila Siirin konsepti on osoittautunut niin hyväksi, että brittitoimittajakin on käynyt tekemässä siitä juttua kansainvälisiin julkaisuihin. Kahvila on kerännyt paljon huomiota ja kiitoksia eri medioissa, blogeissa sekä somessa ja lukuisissa paikka-arvioinneissa.

Kiinteä 5G-yhteys palvelee myös kahvilan henkilökuntaa

Kahvilaan hankittu Elisan Netti Lite kiinteä 5G-nettiliittymä palvelee niin kahvilan asiakkaita kuin sen henkilökuntaakin. Työntekijöille se takaa kassojen varman toiminnan ja sitä kautta hyvän asiakaspalvelun.

Kotimaan matkailu kiritti viime kesänä kahvilan asiakasmäärät sellaiseen kasvuun, että hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi pihalle pystytettiin erillinen kioski palvelemaan asiakkaita. Jo siinä huomattiin tarve hyville verkkoyhteyksille, jotta langattomat kassalaitteet toimivat sukkelasti ja viiveettä.

“Onneksi meillä on iso piha, joka toimi vilkkaana kesäkautena asiakastilana. Kioskin avulla saimme purettua jonoja ja palveltua paremmin asiakkaita”, Soini kertoo.

Tekniikan huipulle pääsee hyvän tuen avulla

Soinin kaikki liittymä- ja puhelinpalvelut on hankittu Elisalta, ja oma yritysmyyjä Laura Hietanen Tampereelta on ollut avuksi kaikissa hankinnoissa ja muutostöissä.

“Itse en tekniikasta ymmärrä mitään ja siksi omasta yritysmyyjästä on ollut iso apu. On mukava, kun on tuttu ihminen, jolta saa aina tarvittaessa neuvoja.”

Kahvilan alueelle ei esimerkiksi saanut kuituliittymää ilman kalliita kaivuutöitä, joten ratkaisuksi löytynyt Elisan kiinteä liittymä oli Kahvila Siirille mitä parhain valinta. Se oli myös helppo, nopea ja edullinen asentaa ilman isoja muutostöitä.

Nyt meillä on huippunopea, kiinteä 5G-liittymä, ja WiFi toimii hyvin pihalle asti, Soini sanoo.

Soini iloitseekin, että hänelle tärkeät itse tekemisen ja perinteen kunnioittamisen arvot innostavat myös asiakkaita. Tällä hetkellä Kahvila Siiri työllistää Soinin sekä kahden leipuri-kondiittorin lisäksi neljä osa-aikaista kahvilatyöntekijää.

Mielessä on jo mahdollisen sisarkahvilan perustaminen samalla hyvää tunnelmaa ja palvelua tarjoavalla konseptilla. Kahvilaan ja aikanaan sen mahdolliseen sisarkahvilaan löytää ulos asti kantautuvaa pullantuoksua seuraamalla.

Katso kaikki nettiliittymävaihtoehtomme yrityksille.

Lue myös

Vertailu: Mikä langaton maksupääte sopii parhaiten juuri sinulle?

Valokuitu vai kiinteä 5G? Valitse yrityksellesi paras laajakaista

Nopea netti taskussa pitää sähkötyöt aikataulussa

Henkilökohtaista palvelua yrittäjille – tutustu yhteyshenkilöihimme ja varaa aika