Yritysguru ja Omaguru auttavat, kun yrittäjällä menee sormi suuhun

Lukuaika < 1 min

Kunnes Oy on rovaniemeläinen perheyritys, joka harjoittaa ravintolatoimintaa ja järjestää aktiviteetteja matkailijoille. Parikymmentä henkilöä työllistävä Kunnes on käyttänyt Elisan palveluita jo pitkään, ja niiden nähdään helpottaneen yrityksen arkea.

Yrittäjä Matti Henttunen tutustui Elisa Oyj:n tarjoamiin palveluihin ensimmäisen kerran rovaniemeläisessä kauppakeskuksessa sijaitsevassa Elisan toimipisteessä.

Nykyään Kunnes hankkii Elisalta kaikki tarvitsemansa puhelin- ja verkkopalvelut, jotka helpottavat Kunnes Oy:n arkea merkittävästi.

Yritysguru-palveluun voi soittaa milloin vain toimistotyöaikana, ja ratkaisut kaikkiin yrittäjän IT-ongelmiin löytyvät samasta paikasta.

– Meille tämä on melko korvaamaton palvelu. Sen avulla löytyy ratkaisu moneen ongelmaan, joiden kanssa itsellä menisi sormi suuhun, Henttunen kertoo.

”Ongelman kanssa mennään ja ilman ongelmaa lähdetään”

Henttusen mukaan Elisan palvelut ovat auttaneet perheyritystä pysymään ajassa kiinni. Elisan kautta on esimerkiksi hankittu yrityksen vuokralle tarjoamiin loma-asuntoihin langattomat verkkoyhteydet. Henttunen kiittelee myös Elisan ratkaisukeskeisyyttä.

– Elisa erottuu muista palveluntarjoajista palvelun käytön helppoudella ja toiminnan ongelmanratkaisulähtöisyydellä. Elisalle mennään ongelman kanssa ja sieltä lähdetään ilman ongelmaa, Henttunen naurahtaa.

Kiitosta henkilökohtaisesta palvelusta

Erityisen tyytyväinen Henttunen on saamaansa henkilökohtaiseen palveluun, jota hän kuvailee luotettavaksi ja asiantuntevaksi. Elisan kanssa asioiminen on helppoa, ja Henttusen mukaan Yritysguru-palveluun voikin soittaa kuin veljelle tai siskolle.

– Suosittelen palvelua kaikille, joilla on peukalo keskellä kämmentä tietokoneasioissa. Palvelua käyttämällä pääsee itse paljon helpommalla, Henttunen sanoo.

https://www.youtube-nocookie.com/embed/of-eSYKdCRU

Yritysgurulta saat opastusta ja apua kaikissa yrittäjän IT-ongelmissa nopeasti ja helposti puhelimitse, vaikka olisit toisen operaattorin asiakas. Omagurun kanssa voit sopia tapaamisen valittuihin Elisa-myymälöihin ja saada apua yleisissä yrittäjän IT-ongelmissa.

Huom! Yrittäjien jäsen saa Gurujen palveluista 20 prosentin alennuksen.

Tutustu kaikkiin Elisan tarjoamiin jäsenetuihin.

Lue myös

Yritysguru pelastaa Perhejuristit linjoja pitkin

Yritysguru vinkkaa: Microsoft Teams on etätyön paras apu

Yritysguru vinkkaa: Tietoturva kuntoon

Yrittäjän paikkariippumaton työ – vinkit, joilla onnistut