Jabra Evolve 75 SE Link380A MS Stereo -langattomat kuulokkeet lataustelakalla
Jabra Evolve 75 SE Link380A MS Stereo -langattomat kuulokkeet lataustelakalla

Jabra Evolve 75 SE Link380A MS Stereo -langattomat kuulokkeet lataustelakalla

Jabra Evolve 75 SE Link380A MS Stereo -langattomat kuulokkeet lataustelakalla ovat ideaali valinta vilkkaisiin avokonttoreihin. Aktiivinen melunvaimennus mahdollistaa työrauhan ja ergonomisen istuvuuden ansiosta et myöskään rasita päätäsi pitkinäkään työhetkinä. Telakan avulla lataat ja säilytät kuulokkeita näppärästi työpöydälläsi.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut264,00 €

Jabra Evolve 75 SE Link380A MS Stereo -langattomat kuulokkeet lataustelakalla

Yleinen kuvaus

  • Edistyksekäs vastamelutoiminto
  • Dual Bluetooth -yhteys
  • Yhdellä latauksella jopa 18 tuntia puheaikaa
  • Ergonominen muotoilu
  • Mukana lataustelakka

Jabra Evolve 75 SE Link380A MS Stereo -langattomat kuulokkeet lataustelakalla on suunniteltu auttamaan keskittymistä niin työpaikan toimistolla, kuin kotitoimistollakin. Upea ja todenmukainen HD-ääni yhdessä huipputason kaiuttimien kanssa tuottavat puheelle ja musiikille kristallinkirkkaan äänen, jotta pääset kuulemaan kaiken niiden todellisessa muodossaan. Aktiivinen melunvaimennus poistaa ja ehkäisee erinomaisesti ylimääräisiä ääniä, kuten huminaa ja hyödyntää edistyneitä mikrofoneja ympäröivän melun valvomiseen ja analysointiin. Edistyksellisen vastameluteknologian mahdollistamana voit uppoutua täysin omaan rauhaasi.

Kuulokkeissa on Dual Bluetooth -yhteys, jolla yhdistät kuulokkeisiin jopa kaksi laitetta puheluita sekä musiikkia varten. Kantama riittää jopa 30 metrin etäisyydelle yhdistetystä laitteesta. Mainiosti istuvat ergonomiset keinonahkaiset korvapehmusteet ja korvan päälle asettuva kuuloke tekevät päivittäisestä käytöstä mukavaa ja vähemmän rasittavaa, jotta pitkätkään työhetket eivät käy päähäsi. Kestävä akku mahdollistaa jopa 18 tuntia puheaikaa. Pakkauksessa tulee mukana lataustelakka, jolla lataat ja säilytät kuulokkeesi kätevästi työpisteelläsi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

7599-842-199

Ääni

Stereo 20 - 20000 Hz

Enimmäistuloteho 30 mW

Herkkyys 117 dB

Ominaisuudet

Vaimennus, volyymi, tilan ilmaisin, virtakatkaisin, vastaus/loppu, vastamelutoiminto (ANC) päällä/pois, busylight varattu-merkkivalo, Microsoft Teams -sertifioitu

Akku

Jatkuva puhe: jopa 18 tuntia Jatkuva toisto: jopa 17 tuntia Valmiusaika 15 päivää Latausaika 2 tuntia

Mitat ja paino (kuulokkeet)

15,5 x 6,45 x 18,45 cm

Paino 177 g

Takuu

24 kk