Asiakaskohtaiset koulutukset ja työpajat

Asiakaskohtaiset koulutukset ja työpajat ovat räätälöityjä ja niissä keskitytään juuri niihin osa-alueisiin, jotka ovat asiakkaalle ajankohtaisia.

Koulutus järjestetään usein asiakkaan omissa tiloissa ja tarvittaessa asiakkaan omia palveluita tai ympäristöä käyttäen, jolloin koulutuksen hyödyt jäävät heti asiakkaan käyttöön. Koulutukseen voi osallistua myös online.

Suosittelemme asiakaskohtaisia kursseja silloin, kun osallistujamäärä on yli 5 henkilöä.

Koulutuksen sisältöpohjaksi voidaan ottaa jokin kurssivalikoimasta löytyvä koulutus, jonka aiheita muutetaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja sovitaan suunnittelupalaveri!

Aika: sopimuksen mukaan

ilmoittaudu

Koulutuksen tarkemmat tiedot

Yleiskuvaus

Asiakaskohtaisten koulutusten koulutusmateriaalit ovat omien kouluttajiemme käsialaa. Sisältö painottuu käytännön kannalta oikeasti olennaisiin asioihin sekä asiakasprojekteista opittuihin parhaisiin käytäntöihin. Toteutamme koulutukset pääsääntöisesti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi.

Koulutussuunnitelmien tueksi tarjoamme myös osaamiskartoituksia. Kartoitusta voidaan käyttää esimerkiksi lähtötasotestinä tai rekrytoinneissa. Kartoituksen avulla saadaan tarkkaa tietoa tiimin koulutustarpeista ja sen avulla voidaan kohdistaa koulutukset oikeille ihmisille oikeista aihealueista.

Kouluttajat

Kouluttajamme ovat alalla aktiivisesti toimivia asiantuntijoita ja konsultteja, joilla on aina käytössään tunnetuimpien valmistajien viimeisin tieto aihealueeseen liittyen sekä useiden vuosien kokemus kouluttamisesta.

Koulutusmyynti

Autamme mielellämme sopivan koulutuksen valinnassa ja sisällön suunnittelussa. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla smnfi.training@elisa.fi.

  • Koulutussetelit

    Elisa Santa Monican koulutussetelit ovat helpoin ja edullisin tapa hankkia koulutuksia. Kun ostat koulutussetelipaketin Elisalta, saat kurssit edullisemmin kuin yksittäin ostettuna. Koulutussetelit ovat voimassa 12kk ostopäivästä.

  • Osaamiskartoitus

    Osaamiskartoituksen avulla luodaan kokonaiskuva organisaation tai sen osan osaamisen tasosta. Kartoituksen tulokset yhtenäistävät osaamisen tason arviointia koko organisaatiossa yli rajojen. Kartoituksen avulla saadaan tarkkaa tietoa koulutustarpeista ja mahdollisuus kohdistaa koulutukset oikeille ihmisille oikeista aihealueista: Täsmäkoulutusta täsmälleen niille, joiden osaamista halutaan kasvattaa ja kehittää.

  • Henkilöstön tietoturvakoulutus

    Kurssilla käsitellään uhkia ja ilmiöitä käytännönläheisesti esimerkkien kautta. Kohderyhmällä ei tarvitse olla teknistä taustaa. Tarvittessa osallistujille voidaan järjestää koulutuksen päätteeksi lyhyt testi ja koulutuksesta voidaan tehdä tallenne myöhempää käyttöä varten.