Koulutusseteleillä säästät!

Elisa Santa Monican koulutussetelit ovat helpoin ja edullisin tapa hankkia koulutuksia. Kun ostat koulutussetelipaketin Elisalta, saat kurssit edullisemmin kuin yksittäin ostettuna.

Koulutussetelit käyvät kaikille Elisa Santa Monican kursseille. Yhteistyökumppaneiden koulutukset (PaloAlto EDU ja Fortinet NSE -kurssit) sovitaan erikseen. Koulutussetelit ovat voimassa 12kk ostopäivästä.

Koulutusseteleiden pakettihinnat (ALV 0%)

Setelipaketin koko määritellään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Yhden koulutussetelin arvo on yksi julkinen kurssipäivä/henkilö. Viisi seteliä vastaa yhtä asiakaskohtaisesti toteutettua kurssipäivää maksimissaan 12 osallistujalle.

Voit keskittää kaikki saman yrityksen koulutusostot yhdelle setelipaketille riippumatta siitä, kuuluvatko käyttäjät samaan yksikköön/osastoon.

Onko yritykselläsi koulutusbudjettia jäljellä? Voit pyytää tarjouksen koulutussetelipaketista myös tietylle summalle!

Pyydä tarjous

12 setelin paketti = 10 260€

Säästät 1 140€!

24 setelin paketti = 20 000€

Säästät 2 800€!

36 setelin paketti = 29 000€

Säästät 5 200€!

50 setelin paketti = 38 000€

Säästät 9 500€!

  • Osaamiskartoitus

    Osaamiskartoituksessa selvitetään testattavien osaamisen vahvuuksia ja kehitettäviä osaamisalueita. Kartoitukset räätälöidään siten, että kartoitusraportti antaa selkeän kuvan osaamisen tasosta suhteessa asiakkaan kehittämistarpeisiin ja -tavoitteisiin. Kartoitystyökalua voidaan käyttää myös koulutuksen lähtö- ja lopputesteihin.

  • Asiakaskohtainen koulutus

    Asiakaskohtaisesti räätälöidyissä koulutuksissa ja työpajoissa keskitytään juuri niihin osa-alueisiin, jotka ovat asiakkaalle ajankohtaisia. Koulutus järjestetään usein asiakkaan omissa tiloissa ja tarvittaessa asiakkaan omia palveluita tai ympäristöä käyttäen, jolloin koulutuksen hyödyt jäävät heti asiakkaan käyttöön. Koulutukseen voi osallistua myös online. Suosittelemme asiakaskohtaisia koulutuksia silloin kun kurssille on yli 5 osallistujaa.

  • ICT-koulutukset

    Elisa Santa Monican koulutukset tarjoavat korkeatasoista opetusta yrityksesi ICT-asiantuntijoille. Valikoimastamme löytyy koulutuksia teknisistä perusteista syventäviin kursseihin ja sertifiointeihin asti. Koulutusten aihepiireinä ovat tietoverkot, tietoturva ja pilvipalvelut.

Heräsikö kysymyksiä?

Jätä viesti myynnillemme, niin otamme sinuun yhteyttä!

jätä yhteydenottopyyntö