Koulutus: Fortigate hands-on viankorjaus

Tämä kahden päivän FortiGate hands-on viankorjaus -koulutus on jatkokurssi Fortigate palomuurin asennus ja käyttöönotto -koulutukselle, jossa sukelletaan syvälle vianrajauksen ja ongelmanratkaisun saloihin. 

Kurssilla käydään läpi palomuurin työkaluja, joita sovelletaan hands-on labraharjoituksissa: debuggauskomennot ja muurilta tehtävät pakettikaappaukset sekä erilaisten lokien tulkitseminen tulevat tällä kurssilla tutuksi. Fortinet kurssi sisältää eritasoisia ja eri aihepiirien labraharjoituksia, joita voi tehdä järjestyksessä tai valiten itselle mielenkiintoisimmat.

Kesto: 2 päivää

Ajankohta : 10.-11.9.2024, Helsinki / Online

Ajankohta : 26.-27.11.2024, Helsinki / Online

Hinta: 1900 €

Ota Yhteyttä

Koulutuksen tarkemmat tiedot

Yleiskuvaus

Kurssi sopii erinomaisesti NOC-henkilöstölle, tietoturvavastaaville ja muille palomuurin kanssa työskenteleville. 

Esitietovaatimuksena on Fortigate palomuurin asennus ja käyttöönotto -koulutus, mutta muuten et tarvitse kurssille tullessa osaamista vianselvityksestä.

Kouluttaja

Antti Hamppula

Tekninen konsultti

PCNSE, CCNP Routing & Switching, NSE4

"Antti esiintyy selkeästi, on erittäin asiantunteva ja innostunut koulutuksen aiheesta." -kurssipalaute

"Antin kurssit on taattua tavaraa! Kurssi oli juuri sitä mitä olin tullut hakemaan. Lähdettiin ihan perusasioista liikkeelle, kuten oli luvattu. Antin kurssin vetäminen on rauhallista ja sujuvaa - sitä on helppo ja mukava seurata. " -kurssipalaute


Hasse Laitanen

Tekninen konsultti

FCSS (Fortinet Certified Solution Specialist) - Network Security

Agenda

  • Koulutus: Fortigate palomuurin asennus ja käyttöönotto

    Tämä FortiGate palomuurin asennus ja käyttöönotto -koulutus on omiaan asiantuntijoille, joiden työnä on palomuurin asennukset ja käyttöönotot. Lisäksi osallistuja saa lisätietoa palomuurien kehittyneemmistä ominaisuuksista sekä niiden mahdollisuuksista.

  • CISSP-tutkintoon tähtäävä valmennus

    Tällä kurssilla käydään läpi kaikki kahdeksan tietoturvan osa-aluetta joista CISSP-testi koostuu. Kurssimateriaalina käytetään erinomaiset arviot saanutta CISSP-testiin valmentavaa englanninkielistä kirjaa, sekä luentokalvoja. Sertifiointitestin läpäiseminen edellyttää valmennuksen lisäksi omatoimista opiskelua ja kurssikirjan lukemista.

  • PaloAlto Firewall perusteet 11.1

    Koulutuksessa perehdytään Palo Alto Networksin NGFW-palomuuriratkaisuun käytännön harjoitteiden avulla. Kurssin tavoitteena on tarjota oppilaille ymmärrys Palo Alto Networksin palomuurien ominaisuuksiin sekä yleisimmin käytettyjen ratkaisujen toteutukseen.