PaloAlto Networks palomuurin perusteet v.11.1

Kurssilla perehdytään Palo Alto Networksin NGFW-palomuuriratkaisuun käytännön harjoitteiden avulla.

Kurssi painottuu huomattavasti labraharjoituksiin, jotka tehostavat oppimista.

Kurssin tavoitteena on tarjota oppilaille ymmärrys Palo Alto Networksin palomuurien ominaisuuksiin sekä yleisimmin käytettyjen ratkaisujen toteutukseen.

Kesto: 3 päivää

Ajankohta: 8.-10.10.2024, Helsinki / Online

Hinta: 2850 €

ilmoittaudu

Koulutuksen tarkemmat tiedot

Yleiskuvaus

Kurssilla käytetään tuoreinta PAN-OS versiota. Kurssille osallistuvilta oppilailta edellytetään perustason tietoliikenneosaamista ja käsitteet kuten L2, L3, siltaus ja reititys tulee olla selvillä.

Tämä ei ole virallinen PaloAlto Networksin koulutus.

Kurssityyppi: Luentoja ja paljon laboratorioharjoituksia

Kurssikieli: Luennot suomeksi, koulutusmateriaali englanniksi

Kouluttaja

Antti Hamppula

Tekninen konsultti

PCNSE, CCNP Routing & Switching, NSE4

"Antti esiintyy selkeästi, on erittäin asiantunteva ja innostunut koulutuksen aiheesta. Antti tiputtelee myös pieniä ja erittäin mielenkiintoisia nippelitietoja kurssimateriaalin sekaan, joista saatiin ainakin tässä koulutuksessa hyvää keskustelua aikaiseksi. Antti osasi ottaa kurssilla myös luokassa olleiden lisäksi hienosti huomioon etänä osallistuneen kurssilaisen. Täydet pisteet helposti tästä kurssista vetäjälle." -kurssipalaute

"Erinomainen kurssi ja kouluttaja. Labraympäristö oli todella toimiva ja yksi parhaista mitä olen käyttänyt. Myös konfiguraatioharjoitukset olivat järkeviä ja tuntui että niiden avulla oppi ja ymmärsi asioita paremmin teorian lisäksi." -kurssipalaute

Agenda

  • PaloAlto SSLVPN Globalprotect

    Tällä kurssilla opit hyödyntämään Globalprotectia monipuolisesti. Koulutus sisältää runsaasti käytännönharjoituksia. Koulutus soveltuu asiantuntijoille, jotka ovat aiemmin osallistuneet PaloAlto -peruskurssille tai joilla on vastaavat tiedot ja taidot PaloAlton laitteista.

  • PaloAlto Firewall: Improving security posture and hardening PAN-OS (EDU-214)

    Successful completion of this three-day, instructor-led course will assist the student in being able to manage and maintain an existing Palo Alto Networks Firewall protected environment. The student will learn how to improve non-greenfield environments and will be better equipped at ensuring configurations match security best practice.

  • PaloAlto Firewall: Troubleshooting (EDU-330)

    Successful completion of this three-day, instructor-led course will enhance the participant’s understanding of how to troubleshoot the full line of Palo Alto Networks Next-Generation Firewalls. Participants will perform hands-on troubleshooting related to the configuration and operation of the Palo Alto Networks firewall.