Vastaa Elisa KelloSIM -kyselyyn ja vaikuta tulevaisuuden palveluihimme

Kyselyyn osallistujat saavat edun Elisa Kirjasta!*

Mielipiteesi on meille tärkeä. Tällä asiakaskyselyllä kartoitamme, kiinnostaisiko sinua yhdistää työsuhdeliittymäsi Apple Watch -älykelloon erillisenä ja omakustanteisena lisäpalveluna. Lisäksi haluamme tietää, mikä olisi sinulle helpoin tapa maksaa tällaisesta erillisestä lisäpalvelusta työntekijänä.

Elisa KelloSIM on uusi palvelumme, jonka avulla saat mobiiliyhteyden Apple Watch -älykelloosi. Näin voit esimerkiksi soittaa puheluita, lähettää viestejä, vastaanottaa ilmoituksia sekä käyttää datayhteyttä, vaikka iPhonesi ei olisi lähettyvillä. 

Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittämään KelloSIM-palvelua ja lisäpalveluitamme toiveidesi mukaisesti. Vastaaminen vie vain muutaman minuutin ja se ei velvoita sinua tilaamaan palveluita.

*Palkkio: Muista täyttää yhteystietosi kyselylomakkeelle, niin saat edun Elisa Kirjaan liittyen. Lähetämme edun sinulle sähköpostitse.


Lue lisää palveluistamme

Elisa KelloSIM

Elisa KelloSIM -palvelulla saat mobiiliyhteyden Apple Watch älykelloon. Näin voit esimerkiksi soittaa tai lähettää viestejä älykellollasi.

Elisa OmaLasku

Elisa OmaLaskulla saat käteviä lisäpalveluita Elisan liittymiin ja laitteisiin. Näin työntekijät voivat saada esimerkiksi nopeamman netin liittymään.

Elisa tukee sujuvaa ja mielekästä työntekoa