Lähiverkko Classic sopii kiinteän ja langattoman verkon toteutukseenLähiverkko Classic sopii kiinteän ja langattoman verkon toteutukseen
Elisa Lähiverkko Classic

Klassinen lähiverkko sopii koko toimipisteen verkoksi

Lähiverkko Classic on perinteisellä tavalla rakennettu lähiverkkomalli, joka soveltuu kaiken kokoisten ja -muotoisten organisaatioiden tarpeisiin. Klassisella lähiverkkotekniikalla voidaan toteuttaa niin muutaman hengen, kuin tuhansien työntekijöiden toimipisteen sisäverkko. Käyttökohteen ja tahtotilan mukaan voimme toteuttaa lähiverkon kiinteänä ja/tai langattomana.

Elisa on rakentanut klassisia lähiverkkoja eri toimijoille niin maamme rajojen sisä- kuin ulkopuolellekin. Omaamme erittäin vahvan osaamisen kaikkiin niissä käytettäviin teknologioihin ja eri valmistajien tuotteisiin. Vahva tietotaitomme, testatut prosessimme ja pitkä kokemuksemme takaavat yrityksellesi toimivan kokonaisuuden.

Tutustu Lähiverkko Classicin ominaisuuksiin ja kysy meiltä lisää!

Asiantuntijamme kertovat lisää!

ota yhteyttä

Lähiverkko Classicin hyödyt

 • Toimintavarmaa teknologiaa

  Lähiverkko Classic pohjautuu jo 90-luvulla kehitettyihin teknologioihin. Tämän vuoksi se on erittäin toimintavarmaa ja eri valmistajien tuotteet ovat keskenään hyvin yhteensopivia. Näin voidaan esimerkiksi pienentää valmistajariippuvuuksia ja sitä kautta kilpailuttaa ratkaisuja tehokkaasti.

 • Laaja skaalautuvuus

  Lähiverkko Classic skaalautuu hyvin erilaisille yrityksille. Vuosien varrella sitä on hyödynnetty niin erikokoisten toimipisteiden rakentamiseen, kuin pienien tai suurien organisaatioiden lähiverkkojen toteuttamiseen. Näin se voidaan sovittaa hyvin erilaisiin käyttökohteisiin.

 • Palvelua asiantuntemuksella

  Elisalla on kertynyt vahva osaaminen lähiverkoista jo kymmenien vuosien ajan. Kokemuksemme ja teknologian tuntemuksemme auttavat meitä suunnittelemaan ja toteuttamaan toimivan lähiverkon yrityksellesi. Tämä näkyy asiakkaille nopeina aikatauluina ja helppona tekemisenä.

Lähiverkko Classic sopii toimipisteen kiinteän tai langattoman verkon toteuttamiseen

Mihin käyttökohteisiin Lähiverkko Classic sopii?

Lähiverkko Classic on varma valinta, kun haluat erityisen suurta toimintavarmuutta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kriittiset ympäristöt, kuten sairaaloiden leikkausosastot, tuotantolaitokset ja muut ympäristöt, joissa ei ole tarvetta moderneihin tekniikoihin. Klassinen tapa toteuttaa verkko on toimiva myös silloin, mikäli toteutuskohde on hyvin staattinen - eli muutoksia tehdään harvoin, jos ollenkaan.

Lähiverkko Classic -palvelua voit hyödyntää esimerkiksi: 

 • Toimipisteen kiinteän verkon toteuttamiseen
 • Toimipisteen langattoman verkon toteuttamiseen
Elisan asiantuntijat auttavat sinua saamaan lähiverkon sujuvasti käyttöön

Mitä Lähiverkko Classic -palveluun kuuluu?

Lähiverkko Classic on avaimet käteen -mallilla saatava palvelukokonaisuus. Se sisältää seuraavat osa-alueet:

 • Tarvemäärittely yhdessä asiakkaan kanssa: Tällä varmistetaan, että palvelu sisältää kaikki asiakasverkossa tarvittavat osa-alueet.
 • Suunnitelmien luominen: Suunnitelmapakettiin kuuluvat esimerkiksi korkean tason-, matalan tason- ja implementaatiosuunnitelma.
 • Laitteiden asennus ja konfigurointi: Elisan asiantuntijat huolehtivat, että laitteet on kunnolla asennettu ja kaapeloitu ja että niiden konfiguraatio on parhaiden käytäntöjen mukainen.
 • Verkon operointi ja valvonta: Verkonhallintakeskuksemme osaavat ammattilaiset huolehtivat verkon päivittäisestä operoinnista ja reagoivat tarvittaessa erilaisiin tarpeisiin.
 • Kattava raportointi: Asiakkaan kanssa pidettävät säännölliset tapaamiset takaavat laadukkaan toiminnan.
 • Jatkuva kehitys: Kun asiakkaan liiketoimintatarpeet muuttuvat, täytyy myös verkon muuttua. Tämä varmistetaan jatkuvan kehityksen mekanismien kautta.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää Lähiverkko Classic -palvelusta!

Jätä yhteystiedot

Tutustu myös näihin Elisan palveluihin:

Asiantuntijapalvelut

NOC

ICT-koulutukset