Nivona Kahviautomaatti NICR 769
Nivona Kahviautomaatti NICR 769

Nivona Kahviautomaatti NICR 769

Laadukasta kahvia toimistollesi! Nivona NICR769 -kahviautomaatilla valmistat juuri mieleisiäsi juomia ja voit säätää sekä maitovaahdon määrää että kahvin vahvuutta. NICR769-mallin papusäiliöön mahtuu 250 grammaa papuja ja vesisäiliön tilavuus on 2,2 litraa. 769-mallissa on mukana erillinen jauhesäiliö, josta voidaan valmistaa kahvia myös jo jauhetuista pavuista.

Nivona Kahviautomaatti NICR 769

Yleinen kuvaus

  • Papusäiliön tilavuus 250 grammaa, vesisäiliö 2,2 litraa
  • Erillinen jauhelokero jo jauhetun kahvin valmistukseen
  • Selkeä värinäyttö ja sisäänrakennettu Bluetooth
  • Säädettävät juomien lämpötilat ja vahvuus
  • Automaattiset puhdistusohjelmat

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Nauti laadukkaasta kahvista toimistollasi joka päivä! Nivona NICR 769 -kahviautomaatilla valmistat juuri mieleisiäsi juomia ja voit säätää sekä maitovaahdon määrää että kahvin vahvuutta. NICR 769-mallin papusäiliöön mahtuu 250 grammaa papuja ja vesisäiliön tilavuus on 2,2 litraa. 769-mallissa on mukana erillinen jauhesäiliö, josta voidaan valmistaa kahvia myös jo valmiiksi jauhetuista pavuista.

Helppokäyttöisessa laitteessa on Aroma Balance System, jonka avulla voit itse säätää kahvisi lämpötilaa ja vahvuutta. Automaattisten puhdistusohjelmien ansiosta laite on helppo pitää puhtaana. Voit tallentaa laitteen muistiin valmiiden tehdasasetettujen juomien lisäksi viisi omaa reseptiä.

Laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth-vastaanotin ja se on yhteensopiva iOS- tai Android -älylaitteeseen ladattavan sovelluksen kanssa. Voit suunnitella reseptejä, valmistaa kahvin tai tutustua laitteen ylläpitoon kätevästi älypuhelimellasi.

Nivona on saksalainen laadukkaiden kahviautomaattien valmistukseen erikoistunut yritys, jonka laitteita valmistetaan mm. Sveitsissä. Nivona NICR 769 on täydellinen kahviautomaatti toimistollesi.

Oletko kuluttaja? Tilaa Nivona Kahviautomaatti NICR760.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

602870

Yhteensopivuus

Android- ja iOS-sovellus ladattavissa

Muuta

Automaattiset puhdistusohjelmat

Säädettävät lämpötilat ja vahvuus

Erillinen jauhesäiliö jauhetun kahvin valmistukseen

Näyttö

Selkeä värinäyttö

Mitat

Korkeus 300 mm, syvyys: 400 mm, leveys: 540 mm

Takuu

24kk