Nivona Kahviautomaatti NICR 960
Nivona Kahviautomaatti NICR 960

Nivona Kahviautomaatti NICR 960

Nivonan täysautomaattisella kahviautomaatilla valmistat laatukahvia toimistollasi joka päivä. NICR 960-mallissa on 270 gramman papusäiliö ja 2,2 litran vesisäiliö. Voit säätää maitovaahtoa, juoman lämpötilaa sekä vahvuutta mieleiseksesi. Helppokäyttöisessä laitteessa on automaattiset puhdistusohjelmat, joten laite on helppo pitä puhtaana.

Nivona Kahviautomaatti NICR 960

Yleinen kuvaus

  • Papusäiliön tilavuus 270 grammaa, vesisäiliö 2,2 litraa
  • Erillinen jauhelokero jo jauhetun kahvin valmistukseen
  • Selkeä 5 tuuman kosketusnäyttö ja sisäänrakennettu Bluetooth
  • Säädettävät juomien lämpötilat ja vahvuus
  • Automaattiset puhdistusohjelmat

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Valmista laadukkaita kahveja toimistollasi joka päivä! Nivona NICR 960 -kahviautomaatilla teet juuri mieleisiäsi juomia ja voit säätää sekä maitovaahdon määrää että kahvin vahvuutta. NICR 960-mallin papusäiliöön mahtuu 270 grammaa papuja ja vesisäiliön tilavuus on 2,2 litraa. 960-mallissa on mukana erillinen jauhesäiliö sekä selkeä 5-tuuman kosketusnäyttö, jonka intuitiivinen käyttöliittymä tekee kahvin valmistamisesta helppoa. Tyylikkäästi valaistu vesisäiliö ja erittäin hiljainen mylly viimeistelevät laadukkaan kokonaisuuden.

Helppokäyttöisessa laitteessa on Aroma Balance System, jonka avulla voit itse säätää kahvisi lämpötilaa ja vahvuutta. Automaattisten puhdistusohjelmien ansiosta laite on helppo pitää puhtaana. Voit tallentaa laitteen muistiin valmiiden tehdasasetettujen juomien lisäksi jopa yhdeksän omaa reseptiä.

Laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth-vastaanotin ja se on yhteensopiva iOS- tai Android -älylaitteeseen ladattavan sovelluksen kanssa. Voit suunnitella reseptejä, valmistaa kahvin tai tutustua laitteen ylläpitoon kätevästi älypuhelimellasi.

Nivona on saksalainen laadukkaiden kahviautomaattien valmistukseen erikoistunut yritys, jonka laitteita valmistetaan mm. Sveitsissä. Nivona NICR 960 on täydellinen kahviautomaatti toimistollesi.

Oletko kuluttaja? Tilaa Nivona Kahviautomaatti NICR 960.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

602867

Yhteensopivuus

Android- ja iOS-sovellus ladattavissa

Muuta

Automaattiset puhdistusohjelmat

Valaistu vesisäiliö

1 litran maitosäiliö ja täysautomaattinen maidonvaahdotin

Säädettävät lämpötilat ja vahvuus

Erillinen jauhesäiliö jauhetun kahvin valmistukseen

Näyttö

Selkeä kosketusnäyttö

Mitat

Korkeus 300 mm, syvyys: 400 mm, leveys: 540 mm

Takuu

24kk