Automaattipuhelu numerosta +3584573962553


Elisan automaattinen puhelinpalvelija Mika-robotti auttaa meitä pitämään huolta asiakkaistamme.

Mika-robotti soittaa numerosta +3584573962553

Muistathan, että yksityisyytesi on meille tärkeää.
Automaattinen puhelinpalvelijamme ei koskaan kysy sinulta henkilötunnustasi tai muita asiakkuuteesi liittyviä yksilöintitietoja.

Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden tuottaja. Elisa on ainoa operaattori, jonka mobiili- ja kiinteän verkon liittymille on myönnetty Avainlippu-tunnus suomalaisen palvelun merkiksi.
*Arvonnan säännöt:

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Elisa Oyj

2. Osallistuminen, osallistumisaika ja voitosta ilmoittaminen
Yritysten OmaElisan (https://yrityksille.elisa.fi/omaelisa) uudet tunnukset 31.5.2023 mennessä luoneet asiakkaat ovat mukana arvonnassa. Osallistumisaika on 21.3.-31.5.2023. Arvonta suoritetaan torstaina 1.6.2023 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Osallistumisajan ulkopuolella tunnukset luoneita asiakkaita ei hyväksytä arvontaan.

3. Palkinto
Osallistuneiden kesken arvomme mustan Apple iPhone 14 -puhelimen (128GB). Puhelimen arvo 837,50 € (alv. 0 %). Arvomme voittajie yhden, eli yksi henkilö voittaa yhden puhelimen.

4. Arvonta
Arvontaan voivat osallistua kaikki 21.3-31.5.2023 Yritysten OmaElisaan tunnukset luoneet yritysasiakkaat, jotka ovat täysi-ikäisiä. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, on Elisalla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja keskiviikkona 7.6.2023.

5. Vastuut
Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

6. Henkilötietojen käsittely
Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja.

Helsinki, Elisa Oyj, 20.3.2022