Elisa lisäpalvelut

Lue ohjeita liittyen Elisan verkkoratkaisujen lisäpalveluihin

Elisa tarjoaa yritysasiakkailleen laajan valikoiman lisäpalveluita, jotka tekevät verkkoratkaisujen käytöstä sekä kommunikaatiosta entistä joustavampaa ja turvallisempaa. Tältä sivulta löydät ohjeistuksen palveluihin, jotka helpottavat arkeasi sekä takaavat sujuvan ja turvallisen käytön yrityksesi tarpeissa.

Elisa Mobiiliturva yrityksille

Elisa Mobiiliturva yrityksille-palvelu tuo digiturvaa yleisintä tietoturvauhkaa eli tietojen kalastelua (phishing) vastaan käyttäessäsi nettiä 4G- tai 5G-mobiiliverkon yli. Palvelu tunnistaa haitalliset sivustot automaattisesti ja ilmoittaa niistä käyttäjälle. Käyttäjät pystyvät hallinnoimaan palvelua työntekijän OmaElisassa ja pääkäyttäjät yritysten OmaElisassa.

Elisa Matkapuhelinvastaaja

Elisa Matkapuhelinvastaaja on kätevä apu, kun et aina itse ehdi vastata puhelimeen. Elisa Matkapuhelinvastaaja sisältää myös lomavastaajan sekä Ilmoitus vastaamattomasta puhelusta -palvelut.

Lomavastaajan avulla liittymän käyttäjän on mahdollista erotella saapuvat työ- ja yksityispuhelut toisistaan ja varmistaa, että saapuva puhelu tavoittaa oikean henkilön poissaolojen aikana:

Soittajalle voi antaa vaihtoehtoja mihin puhelu yhdistetään, vastaajaan tai vaikka sijaiselle.

Lomavastaajaan saa luotua VIP-listan, johon käyttäjä voit lisätä ne henkilöt, joiden puhelut ohittavat aina lomavastaajan.

Lomavastaajaa voi käyttää monessakin tarkoituksessa, kuten sairaslomien aikana tai vaikka iltaisin työpäivän jälkeen. Lomavastaajan aktivointi tapahtuu soittamalla omaan vastaajapalveluun.

Ilmoitus vastaamattomasta puhelusta on tekstiviesti-ilmoitus, joka ilmoittaa puhelusta, kun puhelin ei ole saanut yhteyttä verkkoon tai on ollut sammutettuna esimerkiksi lennon aikana. Puhelimen saadessa jälleen yhteyden verkkoon, käyttäjä saa viestin, jossa kerrotaan vastaamatta jääneen puhelun tiedot: soittajan numero, soittoaika ja vastaamattomien puheluiden määrä.

Ilmoitus vastaamattomasta puhelusta tulee käyttäjälle automaattisesti käyttöön. Jos asiakas ei halua vastaanottaa tekstiviesti-ilmoituksia, hän voi kytkeä toiminnallisuuden pois käytöstä soittamalla omaan vastaajapalveluun.

Katso lisää ohjeita matkapuhelinvastaajan sekä matkapuhelinliittymän käyttöön liittyen.

SMS -paketit

Elisa Yritysliittymä SMS 5000

Elisa Yritysliittymän kausimaksuun kuuluu 100 kpl SMS viestejä. Lisää arkeesi huoletonta viestintää Elisa Yritysliittymä 5000 SMS paketilla, johon kuuluu messevät 5000 SMS /kk.

Paketin ylimenevät SMS:t veloitetaan kappaleveloitteisesti. Lue lisää palvelusta ja hinnoittelusta.

Elisa Yrityspaketti SMS 1000

Lisää arkeesi huoletonta viestintää Elisa Yrityspaketti SMS 1000 paketilla ilman huolia SMS paketin riittämisestä. Paketin ylimenevät SMS -viestit veloitetaan erikseen kappaleveloitteisesti

Elisa Yrityspuhe SMS -paketti 5000

Elisa Yrityspuhe sekä Elisa Yrityspuhe EU liittymien SMS viestit ovat kappaleveloitteisia ilman erillistä SMS pakettia. Lisää arkeesi huoletonta viestintää Elisa Yrityspuhe SMS paketti 5000:lla, ja viestittele yhteistyökumppaneillesi niin paljon kuin tarvitset. Paketin ylimenevät SMS -viestit veloitetaan erikseen kappaleveloitteisesti.

Elisa Yrityspuhe SMS -paketti 500

Elisa Yrityspuhe sekä Elisa Yrityspuhe EU liittymien SMS viestit ovat kappaleveloitteisia. Lisää arkeesi huoletonta viestintää Elisa Yrityspuhe SMS paketti 500:lla. Paketin ylimenevät SMS -viestit veloitetaan erikseen kappaleveloitteisesti.

Jatkuva puheluerittely

Kuukausittainen puheluerittely, joka tulee laskun mukana. Jatkuva puheluerittely toimii kätevästi paperi- ja verkkolaskun kanssa (sähköpostilasku ei ole tuettuna palvelun kanssa).

Julkinen IP-osoite

Jokaisella internetiin kytketyllä laitteella, tietokoneella tai palvelimella on oma numerosarjansa eli IP-osoitteensa. IP-osoitteiden avulla kulkee kaikki internetliikenne ja IP-osoite toimii laitteiden sekä palvelinten henkilötunnuksena.

Julkinen IP-osoite eroaa tavallisesta IP-osoitteesta mahdollistamalla yhteydenotot netistä liittymääsi kytkettyihin laitteisiin, kuten esimerkiksi kiinteistön valvontakameraan.

Lue lisää palvelusta täältä.