Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+

Samsung Galaxy Note10+

Järisyttävän tehokkaassa ja hyödyllisillä ominaisuuksilla uudistuneessa Galaxy Note10+ -puhelimessa kaikki on suurempaa. Nauti uskomattoman laajasta näytöstä, kuvaa ja videoi ammattilaistason neloiskameralla tai laadi S Pen -kynällä kaikkea nopeista muistiinpanoista yksityiskohtaisiin taideteoksiin. Note10+:lla teet kaiken suuremmin.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Samsung Galaxy Note10+ - puhelin täysin omassa suuruusluokassaan

Yleinen kuvaus

  • Ennennäkemättömän laaja 6,8 tuuman näyttö 19:9-kuvasuhteella
  • Neloiskamera laajakulmalla, telezoomilla ja etäisyydenmittauksella
  • Jopa 24 tunnin akkukesto ja superpikalataus
  • S Pen -kosketuskynä Bluetooth-yhteydellä
Huippuluokan suorituskyvyn, sekä monimuotoiset valmiudet luovuuteen ja tuottoisaan työskentelyyn tarjoava Galaxy Note10+ on uudistunut jopa 20 % nopeampana ja entistäkin laajemmalla valikoimalla hyödyllisiä toimintoja. Elokuvamaisen laajalla 19:9-kuvasuhteella toteutettu, massiivinen 6,8 tuuman näyttö takaa täydellisen katselunautinnon ja mahdollistaa vaikkapa kahden eri sovelluksen käytön rinnakkain. Näyttöön sijoitettu sormenjälkitunnistin sekä Knox-tietoturva tekevät Note10+:n käytöstä erittäin turvallista.

Kookkaan näyttönsä ansiosta Note10+:lla kuvien ja videoiden rajaaminen on äärimmäisen selkeää. 12 megapikselin pääkamera löytää kohteet huippunopeasti Dual Pixel -automaattitarkennuksella, ultralaajakulmakamera vangitsee maisemat ja suurimmatkin ryhmäkuvat ihmissilmää vastaavalla 123 asteen näkökentällään. Telezoom-kamera puolestaan lähemmäs kaukaisia kohteita ja Time of Flight -syvyyskameralla mittaat kätevästi etäisyyksiä ilman tarvetta mittanauhalle. Optisen kuvanvakaimen ansiosta kuvissa onnistuminen on helppoa jopa liikkuvasta ajoneuvosta käsin.

Jopa kokonaisen päivän kestävällä, superpikaladattavalla akulla päivittynyt Note10+ sisältää tuttuun tapaan kätevän, puhelimen sisällä säilytettävän S Pen -kynän, jota voi Bluetooth-yhteyden turvin hyödyntää vaikkapa kameran etälaukaisimena. Kynällä on helppo laatia käsin nopeita muistiinpanoja, ja siirtää ne jälkeenpäin Wordiin puhtaaksikirjoitusta varten. Sekä puhelin, että S Pen -kynä ovat suojattu vedeltä ja pölyltä IP68-standardin mukaisesti.

Saatavilla myös kompaktimman kokoinen Samsung Galaxy Note10.


Oletko kuluttaja? Tilaa täältä Samsung Galaxy Note10+ 256 Gt tai Samsung Galaxy Note10+ 512 Gt.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Suojaa puhelimesi lisätarvikkeilla

Tekniset tiedot

Näyttö

6,8 tuuman Wide Quad HD+ Dynamic AMOLED -näyttö, 19:9-kuvasuhde

Resoluutio

3040 x 1440 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android

Suoritin

7 nm 8-ydinsuoritin (jopa 2,7 GHz)

Muisti

12 Gt RAM- eli käyttömuisti ja 256 Gt sisäinen tallennustila (256GB-mallit) tai 12 Gt RAM-muisti ja 512 Gt sisäinen tallennustila (512GB-mallit), paikka jopa 1 teratavun microSD-kortille (käyttää toisen SIM-korttipaikan)

Takakamera

12 megapikselin pääkamera (f/1,8-f/2,4) optisella kuvanvakaimella ja Dual Pixel -automaattitarkennuksella, 16 megapikselin ultralaajakulmakamera (f/2,2) automaattitarkennuksella 123 asteen näkökentällä, 12 megapikselin telezoom-kamera (f/2.1) automaattitarkennuksella, VGA ToF (Time of Flight) -syvyyskamera

Etukamera

10 megapikselin kamera (f/2,2) Dual Pixel -automaattitarkennuksella

Akkukapasiteetti

4300 mAh, 45W-superpikalataus, langaton virranjakaminen

Langaton lataus

Kyllä

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi, Bluetooth 5.0, USB C-Type (3.0)

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G LTE -yhteydelle (jopa 2.0 Gbps/150 Mbps)

Navigointi

GPS

NFC

Kyllä

SIM-kortin tyyppi

2 Nano-SIM -korttipaikkaa (Dual SIM)

Mitat

162 x 77 x 7,9 mm


Muuta

Bluetooth S Pen -kosketuskynä, ultraäänisormenjälkilukija (näytössä) veden- ja pölynkestävä (IP68-luokitus), Samsung Knox -tietoturva

Takuu

Valmistajan takuu 24 kk

Tuotekoodi

SM-N975FZKDNEE (256GB Aura Black)
SM-N975FZSDNEE (256GB Aura Glow)
SM-N975FZKGNEE (512 GB Aura Black)
SM-N975FZSGNEE (512GB Aura Glow)