Tarjous - säästä 242 €

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Samsungin lippulaivapuhelin on uudistunut upeampana ja monipuolisempana kuin koskaan. Ainutlaatuisen katselukokemuksen tarjoava Infinity-O-näyttö, huomaamattomasti sijoitettu sormenjälkilukija sekä järjestelmäkameran kuvausominaisuudet käyttöösi valjastava kolmoiskamera tekevät Galaxy S10:stä tähtivoimaa hehkuvan yhdistelmän tehokkuutta, luotettavuutta ja unohtumattomia elämyksiä.

Samsung Galaxy S10 - säkenöivää tähtivoimaa työhön ja vapaalle

Yleinen kuvaus

 • 6,1 tuuman Infinity-O-näyttö
 • Laadukas pääkamera kolmella objektiivilla
 • Toimii langattomana laturina

Artikkeli: Samsung Galaxy S10 - Työ vai hupi? Mitä jos valitsisit molemmat!

Hyödynnä tarjous ja säästä 242 €. Norm. hinta 644 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Jo vuosikymmenen ajan paikkansa yrityspuhelinten kiintotähtien joukossa vakiinnuttanut Samsungin lippulaivamalli on palannut uudistuneena toinen toistaan upeammilla ominaisuuksilla. Ohuempi ja kevyempi Galaxy S10 on loistokumppani entistäkin tehokkaampaan työskentelyyn, sekä viihdyttävämpään vapaa-aikaan.

Ennennäkemätön Infinity-O-tekniikka avaa eteesi ainutlaatuisen laajan katselukokemuksen. Laidasta laitaan ulottuva ja reunojen yli kaartuva 6,1 tuuman näyttö huomioi jatkuvasti ympäröivän valaistuksen, tarjoten kuvaan parhaat sävyt aina tilanteen mukaan.

Älykäs kolmoiskamera valjastaa käyttöösi kuvausominaisuudet, jotka on totuttu aiemmin näkemään vain järjestelmäkameroissa. Laajakulmaobjektiivi taltioi upeat maisemat kokonaisuudessaan, 2x optinen zoom nostaa esiin pienimmätkin yksityiskohdat ja valaistuksen mukaan säätyvä aukko huolehtii onnistuneista kuvista niin auringonpaisteessa, kuin hämärässäkin.

Edistyksellistä turvaa käyttöön tuo huomaamattomasti näyttöön upotettu sormenjälkilukija, joka ultraääntä hyödyntäen tunnistaa tarkasti jopa kosteat tai tahraiset hyppyset. Langattomasti latautuva Galaxy S10 toimii myös itse laturina, jonka avulla siirrät virtaa kätevästi yhteensopiviin lisätarvikkeisiin tai puhelimiin.

Katso myös Galaxy S10e ja Galaxy S10+!

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Oletko kuluttaja? Tilaa Samsung Galaxy S10 täältä.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Suosittelemme myös

  Tekniset tiedot

  Näyttö

  6,1 tuuman QHD+ Curved Super AMOLED -näyttö

  Resoluutio

  3040 x 1440 pikseliä

  Muisti

  8 Gt käyttömuisti, 128 Gt tallennustila

  Takakamera

  12 megapikselin linssi säädettävällä aukolla (f/1,5 + f/2,4) ja Dual Pixel -automaattitarkennuksella, 12 megapikselin zoom-linssi sekä 16 megapikselin ultra-laajakulmalinssi

  Etukamera

  10 megapikselin kamera f/1.9 -aukolla ja Dual Pixel -automaattitarkennuksella

  Video

  HDR10+ -teknologia

  Akkukapasiteetti

  3400 mAh, pikalataus

  Langaton lataus

  Kyllä, Wireless PowerShare -ominaisuus mahdollistaa puhelimen käytön myös langattomana laturina

  SIM-kortin tyyppi

  2 SIM-korttipaikkaa: Nano + Nano-SIM / MicroSD-muistikorttipaikka

  Mitat

  149,9 x 70,4 x 7,8 mm

  Paino

  157 g

  Muuta

  Näyttöön upotettu Ultrasonic-sormenjälkilukija, suojaus vedeltä ja pölyltä (IP68)

  Pakkauksen sisältö

  Samsung Galaxy S10, laturi johtoineen, MicroUSB-adapteri, SIM-kortin poistotyökalu, kuulokkeet, näytön suoja, USB-adapteri, suomenkieliset ohjeet

  Tuotekoodi

  SM-G973FZKDNEE (Prism Black)

  SM-G973FZWDNEE (Prism White)