Tarjous - säästä 726 €

Samsung Q80A QLED 4K Smart TV 65 tuumainen
Samsung Q80A QLED 4K Smart TV 65 tuumainen

Samsung Q80A QLED 4K Smart TV 65 tuumainen

Samsung Q80A QLED 4K Smart TV 65 tuumainen tuo eteesi erinomaista laatua kaikilla osa-alueilla. Äärimmäisen tarkka ja todenmukainen kuva yhdistettynä älykkäisiin Smart -ominaisuuksiin luovat erilaisiin ympäristöihin soveltuvan television, jolta nautit huippusisältöjä.

Samsung Q80A QLED 4K Smart TV 65 tuumainen

Yleinen kuvaus

  • Erinomaista laatua kaikilla osa-alueilla
  • 65 tuumainen QLED 4K ruutu
  • Syviä mustan ja puhtaita valkoisen sävyjä tarkalla LED-matriisilla
  • Erinomaisen kuvan ja äänen älykäs takaaja

Hyödynnä tarjous ja säästä 726 €. Norm. hinta 1532 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Samsung Q80A QLED 4K Smart TV 65 tuumainen takaa mahtavimmat ja todenmukaisimmat katselutuokiot suuren kokonsa ja äärimmäisen tarkan ruutunsa ansiosta. Direct Full Array -ominaisuus hallitsee kuvan eri osien kirkkautta, jolla saadaan aikaan vaikuttavat kontrastit syvän mustan ja loistavan kirkkauden välillä sekä Quantum HDR 1500 - High Dynamic Rangen suuri valokapasiteetti herättää yksityiskohdat eloon niin kirkkaimmissa kuin tummimmissakin kohdissa. Adaptive Picturen mahdollistamana koet aina optimoidun kuvan vaihtamatta erikseen asetuksia ja näytön kirkkautta ja kontrastia säädetään automaattisesti ympäristön ja katselemasi sisällön mukaan.

Quantum Processor 4K mahdollistaa äänen ja kuvan mukautetuksen television ympäristön mukaan, jolloin se soveltuu erinomaisesti useaan eri tilaan. Kehittyneen skaalaustekniikan ansiosta voit nauttia yksityiskohtaisesta 4K-kuvasta sekä melu ja auringonvalo eivät myöskään haittaa katselukokemusta. Color Volume 100% Quantum Dot -tekniikalla TV tuottaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun, joka on silmille ystävällinen ja erittäin sulava. Peräti 100 %:n värivolyymin Quantum Dot -tekniikka muuttaa valon vaikuttaviksi väreiksi ja värit säilyttävät hohtonsa kirkkauden tasosta riippumatta.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Samsung Q80A QLED 4K Smart TV 65 tuumainen

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

QE65Q80AATXXC

Kuva

Tarkkuus: Ultra HD 4K (3840 x 2160)

100% Color Volume with Quantum Dot

Quantum HDR 1500

Direct Full Array -suorataustavalotekniikka

Wide Viewing Angle

Quantum Processor 4K -suoritin

Motion Xcelerator Turbo+ - Motion Xcelerator Turbo+ ja 120 Hz:n kuvanopeus 4K-tarkkuudella tekevät kuvan liikkeistä pehmeitä ja tarkempia ja jo ennestään korkearesoluutioisista kuvista vieläkin terävämpiä.

Ääni

Kaiutin: 60W / 2.2.2ch

SpaceFit Sound - Optimoi äänentoiston automaattisesti television asennustavan sekä huonetilan mukaan.

Active Voice Amplifier (AVA) - Kuulet dialogin aina selkeänä, sillä televisio osaa nostaa puheäänen voimakkuutta älykkäästi, havaittuaan ympäristöstään melua.

Q-Symphony - Toimintoa tukeva Q-Series Soundbar toimii yhdessä Samsung-televisiosi kanssa ja niiden yhteispelillä saadaan mukaansatempaava äänielämys. Se parantaa ääntä ja yhdistää television kaiuttimet tukemaan soundbarin kaiuttimia, nostaen äänielämykset aivan uudelle tasolle.

OTS - OTS tulee sanoista Object Tracking Sound. Kyseessä on Samsungin kehittämä teknologia, joka luo katsojalle tunteen, että ääni seuraa kohteen liikkeitä kuvaruudulla.

Dolby Digital Plus

Viritin ja liitännät

Digivirittimet: Tuplaviritin antenni-, kaapeli- ja satelliittiverkkoon, DVB-T2CS2 x 2

USB PVR - USB-tallennus

4 HDMI / 2 USB / Optical Audio - Lisälaitteiden liittämiseen

Bluetooth Audio - Liitä soundbar tai kuulokkeet langattomasti televisioosi

Sisäänrakennettu Wi-Fi - Helppoa langatonta internetyhteyttä varten

Ethernet (LAN) - Langallista internetyhteyttä varten

CI+ -korttipaikka - Maksukortinlukijaa varten

Smart-ominaisuudet

Samsungin tuttu, nopea ja helppokäyttöinen Smart Hub, jossa on paljon paikallisia ja kansainvälisiä palveluita.

Google Duo -videopuhelusovellus USB webkamera tuella. Tarkista yhteensopivat webkamerat www.samsung.com/fi

Ambient Mode+ - Anna television sulautua tai vaihtoehtoisesti erottua persoonallisella tavalla kodin sisustuksessa.

Mobile to TV - Langaton näytönpeilaus Tap View -toiminnolla sekä Apple Airplay2 -tuki

Multi View - Tämän toiminnon avulla voit jakaa näytön kahteen osaan, joten voit katsella sisältöä eri lähteistä samanaikaisesti. Liitä laite ja säädä koon ja äänen asetuksia haluamallasi tavalla.PC on TV - Etätöitä ja opiskelua. Voit luoda helposti yhteyden tietokoneeseen tai puhelimeen televisiosta.

HDMI Auto Detect ja One Remote -kaukosäädin - Tunnistaa ja ohjaa useimpia yhdistettävissä olevia laitteita TV:n omalla kaukosäätimellä HDMI 2.1 -toiminnot - 4K@120hz (HDMI-portti 4), Variable Refresh Rate (VRR), Automaattinen pelitila / Auto Low Latency Mode (ALLM), Enhanced Audio Return Channel (eARC)

FreeSync Premium Pro - Virkistystaajuus mukautetaan jatkuvasti pelin kuvanopeuteen - mikä on välitön etu. AMD FreeSync -sertifioidut televisiot voivat tuottaa sujuvan liikkeen ilman kuvatoiston virheitä, kuten repeilyä ja nykimistä. FreeSync- Premium Pro tukee myös HDR:ää.

Game Bar, Super UltraWide Game View

HGiG -tuki, HbbTV 2.0.2, Verkkoselain

Muotoilu

4-Side Bezelless, Carbon Silver Stylish Q-Design ? Tyylikäs TV erittäin ohuilla kehyksillä, Floating Plate -jalusta, Eco-friendly One Remote -kaukosäädin, Kestävällä akulla ja aurinkokennolla varustettu kaukosäädin latautuu jopa -huonevalaistuksesta. Tukee myös USB-latausta.

Takuu

24 kk