SD-LAN on ohjelmisto-ohjattu, moderni ja oivaltava lähiverkkoSD-LAN on ohjelmisto-ohjattu, moderni ja oivaltava lähiverkko
Elisa SD-LAN

SD-LAN on uuden sukupolven lähiverkko dynaamiseen ympäristöön

Elisa SD-LAN-palvelulla saat tietoturvallisen ja oivaltavan lähiverkon. Digitaalinen verkkoalusta käyttää ohjelmisto-ohjattua teknologiaa, mikä mahdollistaa lähiverkon ketterän hallinnan ja tarkan seurannan. Uudenlaisella ratkaisulla voidaan lisätä myös automaatiota verkon hallintaan ja optimointiin.

SD-LAN-palvelussa saat modernin lähiverkon lisäksi Elisan asiantuntijat avuksesi. Suunnittelemme SD-LAN-verkon osaksi ICT-infraasi ja saat käyttöösi kattavat hallinta- ja ylläpitopalvelumme. Näin varmistamme, että ratkaisu toimii optimaalisesti ja kehittyy liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

Tutustu SD-LAN-ratkaisuun ja kysy meiltä lisää!

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme kertovat lisää lähiverkkopalveluistamme:

ota yhteyttä

SD-LAN-verkon hyödyt

Näkyvyys verkon toimintaan


SD-LAN tekee verkon liikenteestä näkyvää. Se kertoo, mitä verkossa todella tapahtuu suorituskyvyn, käyttäjien, sovellusten ja laitteiden tasolla. Datan avulla voidaan tehdä uusia, liiketoimintaa tukevia oivalluksia ympäristöstä ja käyttäjistä. Samalla havainnointikyky tuo turvaa kaikkialle yrityksen verkkoon.

Integroitu tietoturva


Nykyaikainen tietoturva on kokonaisvaltaista ja koko infrastruktuuri osallistuu sen tekemiseen. SD-LANin teknologia on tietoturvallinen ja parempi näkyvyys auttaa havaitsemaan verkon uhkat hetkessä. Näin voidaan reagoida nopeasti esimerkiksi haittaohjelmiin ja sulkea tietyt laitteet kokonaan pois verkosta.

Nopea ongelmienselvitys


SD-LAN kerää verkkoon liittyvän datan eri lähteistä. Koneoppimista hyödyntäen verkko analysoi kerättyä dataa proaktiivisesti tunnistaen korrelaatioita ja poikkeamia. Tältä pohjalta verkko auttaa ennakoimaan ongelmatilanteita ja tuottaa toimintaohjeita operoinnin tueksi. Näin vianselvitys onnistuu entistä nopeammin.

Automaatio helpottaa tekemistä


SD-LANissa verkkolaitteiden konfigurointi tapahtuu keskitetysti. Tämä vähentää manuaalisen työn virheitä verkkolaitteiden määrittelyissä. Myös järjestelmäpäivitykset tehdään SD-LANissa keskitetysti ja ajastetusti. Automaatio helpottaa ICT-henkilöstön työtä ja pitää verkon ajantasalla.

Helppokäyttöinen hallinta


SD-LANissa käyttäjien, sovellusten ja oikeuksien hallinta on ketterää. Kaikki verkkoon liitettävät päätelaitteet tunnistetaan ja identiteetin perusteella näille annetaan oikeus hyödyntää verkon palveluita. Näin voidaan hallita käyttöoikeuksia siten, että vain halutuilla henkilöillä on pääsy tiettyihin laitteisiin.

Miten moderni ja ohjelmisto-ohjattu lähiverkko toimii?

Oivaltava lähiverkko hyödyntää pilvipohjaista ja ohjelmisto-ohjattua ratkaisua
Elisalta saat SD-LAN-verkon kokonaispalveluna

Jätä yhteystietosi,

ja asiantuntijamme kertovat lisää: